Rørholm Skincare

Beauty
Dette indlæg er sponsoreret af Rørholm Skincare, Fjellegade 1, Vejle.

Hey guys <3

I går var jeg forbi Rørholm Skincare for at få en lækker ansigtsbehandling! Behandlingen varede cirka en time og startede med en detaljeret hudanalyse. Hos Rørholm Skincare bliver man virkelig taget hånd om og Laila gør sig god tid til alle sine kunder.

Efter hudanalysen fik jeg en peelingmaske på ansigtet efterfulgt af en dybtegående udrensning. Derefter fik jeg endnu en ansigtsmaske på og en lækker skulder-, nakke- og ansigtsmassage.

Behandlingen var super lækker og rigtig god for min hud! Udover en lækker behandling, fik jeg også en masse god tips med på vejen samt en lille goodie-bag med nogle super lækre produkter til min hud (normalt ikke inkluderet).

Hos Rørholm Skincare møder du søde Laila Johanne Rørholm på 44 år. Laila er uddannet lægeexamineret kosmetolog i Århus i 2002, CND negletekniker i København i 2007, vippetekniker februar 2016 samt CND Masterpainter februar 2016. Hun er forhandler af NIMUE, Comfort Zone, CND, Mineralogie og Teministeriet. Laila har tidligere arbejdet i både ind- og udland for store mærker som Christian Dior, Estee Lauder, Origins og har drevet egen klinik på toppen af Hotel Radisson Blue, Kristianssand, hvor hun forhandlede GUINOT. Hendes spidskompetencer er behandlingsforløb og resultater indenfor acneproblematikker, antiage og pigmentering.

Rørholm Skincare tilbyder en luksuriøs og faglig kompetent behandling i dejlige omgivelser i deres 110 m2 store klinik i hjertet af Vejle C. Ønsker du at forkæle dig selv, tilbyder de hud- og kropspleje fra top til tå samt neglebehandlinger, makeupsessioner, kurser mm. Samtidig udsteder de gavekort til en lækker behandling.

Du booke dine tider online her eller på Facebook. Husk at LIKE deres facebookside RØRHOLM SKINCARE, så du løbende bliver opdateret på nyheder, events og gode tilbud! <3

-Emilie Ildstein
  • Posted i: Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Sofie
Camilla Sofie,
Jeg kunne godt trænge til sådan en omgang! <3camillasofie.dk
Emilie Ildstein
Emilie Ildstein,
Det forstår jeg godt. Det er simpelthen også noget af det lækreste! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229