Nem og hurtig madlavning

Contains affiliate linksAd

Reklame

Hey guys <3

Såå nu blogger hun også om madlavning, tænker du måske? Madlavning er ikke noget man ser synderligt meget til her på bloggen, men det fylder faktisk en del i min dagligdag. Jeg føler ikke, at der har været et passende tidspunkt at fortælle det, men denne måned hjælper jeg til i køkkenet på skolen, hvor jeg i forvejen er SFO-medhjælper. Jobbet består altså ikke kun i at vaske op - jeg bruger også utrolig meget tid på at skrælle og snitte diverse grøntsager. Undervejs, har jeg flere gange taget mig selv i at tænke "Der må da være en hurtigere og mere effektiv måde at snitte grøntsager..." og det er der! Jeg har fundet to geniale produkter hos Coolstuff.dk, som jeg her vil vise dig - psst, du finder en rabatkode nederst i indlægget ;)

Smart Cutter

Her ser du et produkt, der egner sig perfekt til dig der ikke altid lige magter også at finde både kniv og skærebræt frem, når der skal skæres frugt eller grøntsager. Med Smart Cutter har du en to-i-en løsning, så du kan nøjes med blot at "klippe" det du vil have skåret; det er super praktisk, når man ligesom her, blot skal have cuttet enderne af grøntsagerne og agurken i mindre stykker!

Køb Smart Cutter HER for kun 119.-

Veggie Chopper

Med dette geniale produkt, kan du nemt og hurtigt lave alt fra agurkestave til pommes frites. Ikke nok med at den er - ja, jeg vil gå så langt som at kalde den idiotsikker, at anvende - så er den mindst lige så let at rengøre igen: du smider den bare i opvaskeren. Skal jeg give den lidt kritik, er det desværre ikke helt nemt at lave gulerodsstave med mindre man er mega stærk - hvilket jeg ikke er... haha.

Jeg overvejer alligevel kraftigt at tage Veggie Chopper med på arbejde, så jeg slipper for at snitte agurkestave i hånden; det ville i hvert fald gøre mit job en del nemmere!

Køb Veggie Chopper HER for kun 89.-

Men hvorfor anbefaler jeg disse produkter til min målgruppe? Jo, det gør jeg fordi jeg ved at en del af jer enten er flyttet hjemmefra eller skal flytte hjemmefra inden længe for at studere eller noget helt andet; I skal af den grund, formegentlig. til at stå for maden selv og derfor kan det være rart, at det ikke skal være så besværligt igen. Madlavning kan nemlig være både nemt og hurtigt, men også utrolig hyggeligt og afstressende, hvis man finder en god rytme! Veggie Chopper og Smart Cutter, er kun to ud af en hel række produkter fra mærket KitchPRO, der laver alverdens smarte køkkenredskaber til en lettere hverdag - tjek dem ud lige HER!

Du kan frem til d. 25/8 spare 10% på alt fra CoolStuff med rabatkoden "hverdagigen".

- Emilie Ildstein

  • Posted i: Ad

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Et kapitel slutter og et nyt starter

Personal

Hey guys <3

I dag vågnede jeg op som et helt nyt menneske med en fantastisk følelse i kroppen. Jeg har i et stykke tid gået med en lille hemmelighed og nogle følelser, som jeg endelig er klar til at komme ud med! Jeg har valgt at lukke et kapitel i mit liv, og åbne op for et nyt med flere muligheder <3

I går var min sidste dag som salgsassistent i Vero Moda. Efter 9 måneder med flere timers arbejde og en nogenlunde stabil månedsløn, har jeg sagt mit job op, skal jeg nu til at leve af bloggen ved siden af min uddannelse. Der er flere årsager til denne beslutning, men hovedårsagen er, at jeg simpelthen har haft for mange bolde i luften det seneste stykke tid: uddannelse, kommende eksaminer, arbejde i Vero Moda samt bloggen og mine sociale medier. Mine forældre har længe sagt, at jeg har alt for meget at se til, men dette har jeg lukket ørerne helt for til den dag jeg brød ud i gråd midt i Vero Moda's prøverum (det skal lige pointeres, at der ikke var kunder i prøverummet). Når man går rundt i en butik og der næsten ingen kunder er, har man tid til at reflektere over livet, og i dette øjeblik væltede det hele ned over mig. Jeg blev sendt hjem fra arbejde, hvor jeg fik snakket ud med min mor. Vi kom frem til, at jeg måtte give slip på noget af det der fylder i min hverdag, og her var der for mig ingen tvivl om at bloggen skulle prioriteres højest lige efter uddannelse. Bloggen er blevet så stor en del af mig, at jeg ikke kan forestille mig en hverdag uden. Valget faldt derfor på mit fritidsjob, som jeg nu har opsagt.

Det føles utrolig godt, at have sagt op, trods min forestilling om at skulle være i Vero Moda mindst 2 år endnu. Jeg kan allerede mærke, hvor stor en frihed det er, ikke at have faste arbejdstider og meget mere fritid. I går aftes, inden vi gik i seng, spurgte Marcus ind til mine planer for i dag, da han selv er til fødselsdag. Dér, efter en lang dag med skole og 9 timers arbejde til By Night, gik det op for mig, at jeg ingen planer har - og sikke en følelse! For én gangs skyld, har jeg en helt dag uden planer og det er virkelig afstressende.

Flere af de få der kendte til min beslutning, før dette indlæg, har allerede stillet spørgsmål "Du skal vel have et nyt job, ikke?" eller "Hvor skal du så arbejde nu?", hvilket faktisk kommer lidt bag på mig. Vi lever åbenbart i en tid, hvor det er unormalt, at en studerende ikke har et fritidsjob. Jeg har engang fanget mig selv i at kigget skævt til de få der ikke har et fritids job, men nu forstår jeg den frihed det er ikke at arbejde. Mit første job, fik jeg da jeg var 12 år og siden da har jeg ikke været arbejdsløs. Men som svar på jeres spørgsmål: Nej, jeg skal ikke søge et nyt job lige foreløbig, da jeg allerede har et arbejde. Jeg vil ikke sidde her og prale med, hvor meget jeg tjener på at blogge, men jeg er begyndt at tjene nok til at kunne opsige mit andet job. Jeg er nu selvstændig deltidsblogger og studerende. Jeg er min egen boss og bestemmer selv mine arbejdstider efter skole, og jeg elsker det! Det er selvfølgelig ikke meget anderledes ind før, udover at jeg nu har meget mere tid til bloggen.

At være nået så langt med bloggen, som nu, havde ikke kunne lade sig gøre uden alle mine skønne fotografer. Derfor vil jeg gerne give en særlig tak til min bedste veninde, min kæreste, mine forældre og søster, samt min søde bloggerveninde Line, som er fotografen bag indlæggets øverste billede <3

Jeg meldte min opsigelse for mere end to uger siden, og allerede de senste to uger, har jeg kunne mærke en helt anden glæde. Jeg er begyndt at gå meget mere ud med veninder og lave ting der gør mig glad, som jeg tidligere har følt, at jeg ikke havde tid til. I kan derfor se frem til flere hyggelige moments fra min hverdag, her på bloggen og på Instagram (@emilieildstein). Jeg kan desuden allerede afsløre et af mine kommende indlæg, som kommer på bloggen i slutningen af denne måned, hvor jeg skal til frisøren og have lavet en kæmpe make over! <3

Nu vil jeg lave sen frokost, hoppe i min bikini og lægge mig ud i solen, så jeg kan få lidt farve inden i aften, hvor jeg skal til fest med min kæreste og vores venner. I morgen skal jeg til loppemarked, hvor jeg sælger ud af noget af alt mit tøj, smykker, sko og andet. Kom gerne forbi Sydkajen 2, 7100 Vejle i morgen mellem 10:00 og 16:00 ;)

See you guys soon <3

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Mit overforbrug af smertestillende

Personal
Hey guys <3

Som jeg har nævnt i tidligere indlæg, fik jeg for 2,5 år siden konstateret kronisk spændingshovedpine (konstant hovedpine forsaget af spændinger i musklerne). Der forskes enormt meget i, hvorfor kronisk hovedpine opstår og hvad man kan gøre for at forebygge kronisk hovedpine. Det vides endnu ikke, hvordan min kroniske spændingshovedpine opstod, men der har været mange gode bud fra både læger, kirurger, fysioterapeuter, Google mf..

Hvis jeg skal komme med et godt bud på, hvordan min kroniske spændingshovedpine opstod, vil jeg skyde på at det var mit overforbrug af smertestillende piller. Da jeg i forvejen døjede med hovedpine, indtog jeg rigtig meget smertestillende for at tage det værste af smerten. Pillerne virkede i starten efter hensigten, men efterhånden måtte jeg tage flere og flere piller hver gang jeg havde hovepine, for at opnå samme lindring som engang kunne opnås med bare 2 piller. Jeg tænkte dengang ikke over konsekvenserne af mit pilleforbrug og jeg tog derfor op til 8 Panodiler om dagen!

Den dag i dag, er jeg næsten immun for almindelig smertestillende, hvilket hæmmer mig rigtig meget. Jeg må tage meget stærk smertestillende for at lindre mine smerter. Dette har i nogle tilfælde medført, at jeg er blevet helt "drugged" og følt mig enormt beruset! Jeg glemmer aldrig min mormors fødselsdag sidste sommer, hvor hele familie var samlet på Hotel Haraldskær (selv den del der bor uden for Danmark). Jeg havde voldsom hovedpine den dag, så min far gav meget noget stærk medicin som har dengang fik til sin ryg. Jeg husker at jeg drak et lille glas Asti som velkomstdrink og meget mere end det, husker jeg simpelthen ikke! Jeg var helt kogt og måtte virkelig koncentrere mig for ikke at døse hen under den tre retter lange middag... Pinligt!

LÆS OGSÅ: Derfor har jeg fået BOTOX

Overforbrug af piller

Et stort forbrug af smertestillende kan ikke blot føre til at man bliver immun for almindelig smertestillende, men kan også udvikle hovedpine. Ja, du læste rigtigt! Hovedpinepiller kan give dig hovedpine, som kan udvikle sig til en kronisk hovedpine!

Pas på dig selv!

Mit formål med dette indlæg er derfor at advare jer om, hvor alvorlige konsekvenser hovedpinepiller/smertestillende kan have for kroppen. Udover kronisk eller forværret hovedpine, kan et overforbrug af piller også medføre mavesår, maveblødning og forgiftning! Jeg har oplevet smerten på egen krop, og jeg ønsker for intet i verden at andre skal opleve det samme. Så gør mig den tjeneste at passe på jer selv, og gør jer selv den tjeneste at skære ned på forbruget af smertestillende - selv når det gør rigtig ondt <3

LÆS OGSÅ: Prævention mod hovedpine

Oplever du ofte at have hovedpine, og hvad gør du for at dulme smerten?

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer