Julekalender: Låge nr. 1

Christmas

Hey guys <3

Velkommen til endnu et år med jul på bloggen! Som sidste år, gentager jeg nu succesen med en julekalender på bloggen. Dette betyder, at der hver dag vil blive postet en ny "låge" på bloggen med alt fra en liste med de bedste julefilm til gaveinspiration, så du kan komme i den helt rigtige julestemning!

I dages låge finder du min top 25 over julesange, så du kan skråle med på de bedste julesange helt frem til juleaften!

 1. All I Want for Christmas Is You (Mariah Carey)
 2. Merry Christmas Everyone (Shakin' Stevens)
 3. Last Christmas (Carly Rea Jepsen)
 4. Mistletoe (Justin Bieber)
 5. My Only Wish (Britney Spears)
 6. Santa Tell Me (Ariana Grande)
 7. Rockin' Around The Christmas Tree (Mel & Kim)
 8. Jul (Gulddreng)
 9. Have Yourself A Merry Little Christmas (Sam Smith)
 10. Santa Baby (Ariana Grande, Liz Gillies)
 11. Only Thing I Ever Get for Christmas (Justin Bieber)
 12. Hey Mor (Joey Moe)
 13. I'll Be Home (Meghan Trainor)
 14. Santa Claus Is Coming To Town (Justin Bieber)
 15. Koldt Udenfor (Page Four)
 16. Shake up Christmas (Train)
 17. It's Benning to Look a Lot Like Christmas (Noah Cyrus)
 18. Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge, Megan Trainor)
 19. All I Want Is You (Justin Bieber)
 20. One More Sleep (Leona Lewis)
 21. I En Stjerne Af (Mads Langer)
 22. Kold December (, Hasan Shah)
 23. Christmas Love (Justin Bieber)
 24. Underneath the Tree (Kelly Clarkson)
 25. December (Ariana Grande)

Du kan også finde min playliste på Spotify ! <3

Jeg håber at dagens låge har fået dig i julestemning, at du nu glæder dig til at åbne den næste låge i morgen!

Hvilke julesange er dine yndlings? <3

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

The Year that Went by

New Years Eve

Hey guys <3

Så blev det nytårsdag og i aften, kan vi fejre året der gik og byde det nye år velkommen! I skal selvfølgelig læse om året der gik på bloggen, men først vil jeg starte dette indlæg ud med en KÆMPE tak til alle jer skønne læsere! I gør min hverdag så meget bedre, og jeg ville aldrig have opnået alt det jeg har den dag i dag, uden jer. Dette er blot begyndelsen, og jeg ser frem til det fedeste år med jer ved min side. I er de bedste! <3

2017 har været et fantastisk år med både op- og nedture, fede begivenheder og evige minder, som jeg vil tage med mig ind i 2018. Her kan I læse om nogle af de begivenheder, som har haft allerstørt betydning i mit liv og ikke mindst på bloggen i 2017:

Bloggen åbner igen // marts 2017 Den bedste beslutning jeg tog i 2017, har uden tvivl været, at åbne bloggen igen! Efter et års on'n'off blogging på forskellige platforme, tog jeg i marts beslutningen om at blogge fast. Bloggen har kørt på fuld fart lige siden og hvor har det dog ført mange gode ting med sig! Jeg har fået en masse nye bekendtskaber, været i avisen, deltaget i de fedeste events for influensers og bloggere samt modtaget pakker og beskeder som aldrig før! <3
Min skønne kæreste // april + marts 2017 I april mødte jeg ham, der senere skulle vise sig at blive min kæreste, på en bytur med mine veninder. Det var kærlighed ved første blik og allerede i marts, kunne vi kalde os kærester. Vi har været sammen lige siden, og noget jeg særligt glæder mig til i 2018, er at fejre vores årsdag! <3 Ugens blogger // september 2017 I september, modtog jeg sent en torsdag aften en mail, hvor der stod at jeg var ugens blogger hos Bloggers Point. Jeg var helt oppe at køre, især fordi jeg hele ugen havde knoklet for at levere de bedste blogindlæg til jer. Jeg sad i min seng og skrev langt ud på natten, så min artikel kunne være klar til at pryde forsiden af Bloggers Point den kommende dag. Det var en kæmpe ære! <3 Nyt job! // september 2017 I august, tog jeg beslutningen om at opsige min deltidsstilling hos Lagkagehuset. Det er en beslutning, jeg er rigtig glad for at have truffet! Allerede i september, kunne jeg begynde mit nye job som "skolepige" hos Vero Moda i Bryggen, Vejle. Jeg er vildt glad for, at arbejde I Vero Moda og de andre piger er for skønne. Jeg er altid glad for at skulle møde ind på arbejde, og så flyver tiden jo afsted, når man beskæftiger sig med noget man holder af. Mit nye job, har helt bestemt haft sin indflydelse på bloggen, da jeg er begyndt at poste langt flere outfitbilleder end tidligere. Jeg kan mærke, hvordan jeg min interesse for mode vokser hver gang, jeg er på arbejde - og jeg elsker det! Fremadrettet vil der komme endnu mere fashion på bloggen <3
Blog event hos HH Simonsen // oktober 2017 September var også måneden, hvor jeg deltog i mit allerførste blog event! Jeg havde set utrolig meget frem til, at skulle deltage i et blog event someday, så da invitationen dukkede op i min mail, blev jeg ellevild. Eventet blev afholdt hos HH Simonsen i samarbejde med AMAZE Communication. Det var vildt fedt at komme bag om det store brand HH Simonsen, at møde de andre bloggere/influencers og ikke mindst at få nogle af HH Simonsens lækre produkter med hjem! Læs mere om eventet samt om produkterne HER.
Blog event hos AMAZE // december 2017 I december, var jeg inviteret til mit andet blog event. Denne gang var det til julehygge hos AMAZE Communication, med lækre søde sager, punch og gaver. Der var fyldt op med bloggers og influencers - store som små. Det var ret så nice at være til event, hvor kendte som Sy Lee og andre store bloggere var tilstede! Påkørt i trafikulykke // december 2017 En knap så fed begivenhed, var min allerførste - og forhåbentlig sidste - trafikulykke. Jeg er i fuld gang med at tage kørekort, men en køretime på motorvej endte ikke som planlagt, da vi bliver påkørt bagfra. Jeg har siden været ude at køre og er fast besluttet på, at denne episode ikke skal stå i vejen for mit kørekort! Trods min positive indstilling, har ulykken sat sine spor, og 2018 kan blive et år med forskellige behandlinger for at mindske og forhåbentligt helt fjerne mine fysiske smerter. Læs alle detaljer om ulykken HER.
En utraditionel jul // december 2017 Julen 2017, var uden tvivl en meget anderledes jul. Den næreste familie - undtagen mine forældre - blev udskiftet med gode venner og min juleaften blev afsluttet hjemme hos min kæreste. Dette blev en noget utraditionel jul, som I kan læse meget mere om i et tidligere indlæg. 2017 var altså fyldt med gode og knap så gode begivenheder. Det var året, hvor jeg næsten droppede ud af gymnasiet, året med de fedeste fester og året med de bedste mennesker ved min side! Tusind tak fordi I alle har været med til at gøre mit år betydningsfuldt! <3 Hvilke minder fra 2017, vil I tage med jer i 2018? <3 -Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

My Goals for 2018

New Years Eve
Hey guys <3

I morgen er det nytårsaften, og som en del af traditionen, har jeg sat mig nogle mål for det kommende år. Jeg er ikke typen, som ren faktisk formår at leve efter disse nytårsfortsæt, men det er som sagt en del af traditionen og den holder jeg ved ;)

Prioritere skolen højere

Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke ligefrem har været den bedste til at følge med i undervisningen den første halvdel af 2.G. Om det så handler om, at mine to nye fag (naturgeografi og religion) ikke ligefrem er the shit eller om jeg blot er skoletræt, kan jeg ikke lige sætte en finger på - koncentrationen har i hvert fald bare ikke været der! Lektierne har jeg desværre heller ikke været for god til at lave hver dag... ups.

Fremadrettet, vil jeg derfor forsøge at blive bedre til at koncentrere mig i undervisningen og få lavet de fleste lektier - også læse de mange sider om, hvorfor vinden blæser.

Bruge mere tid med veninder

Jeg bruger langt fra nok tid med mine veninder, så i 2018, vil jeg bestræbe at bruge meget mere tid med dem! <3

Bruge færre penge på mad...

Er jeg den eneste der hver måned, tjekker sin konto og tænker "Hvor blev pengene lige af??" - for så at opdage, at 99% af pengene er brugt på cafébesøg og Burger King?

Jeg er kæmpe fan af caféture og har aldrig været så meget på café, som jeg har i 2017! Dog er cafébesøg dyre, så fremadrettet vil jeg sætte grænser for, hvor ofte jeg kan tillade mig at tage på café.

Dyrke motion

-ikke for at tabe mig, men derimod for at få mere energi i hverdagen! Jeg kan tydeligt mærke, at jeg på ingen måde har trænet jævnligt, som jeg gjorde sidste år. Mit energiniveau er nærmest ikkeeksisterende og det skal der laves om på!

Bestå min køreprøve i første forsøg

Jeg er, som tidligere nævnt, i fuld gang med at tage kørekort - trods den trafikulykke, jeg var involveret i under en kørelektion (læs om ulykken HER). Mit mål er at bestå min køreprøve i første forsøg, og da det først er i 2018, bliver det altså et af mine mål for 2018!

Tage flere outfitbilleder til bloggen

Fashion fylder en kæmpe del i mit liv efter jeg har fået job hos Vero Moda, og jeg er blevet helt vild med at få taget outfitbilleder. Jeg vil derfor klart bestræbe, at poste endnu flere outfits på bloggen i det kommende år!

Blive bedre til at koble min blog til min instagramprofil

Mit sidste nytårsfortsæt, er at blive bedre til at koble min blog til min instagramprofil. Med andre ord, vil jeg gerne blive bedre til at poste flere blogrelaterede billeder på Instagram.

Følger du mig endnu ikke på Instagram? Følg mig her: emilieildstein

Rigtig godt nytår til jer alle! <3

Hvilke nytårsfortsæt har I lavet? <3

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Most Read Blog Posts of 2017

New Years Eve
Hey guys <3

Først og fremmest, tusind tak for et fantastisk år på bloggen og tusind tak for at følger med! Jeg har faktisk selv, glædet mig rigtig meget til at se, hvilke blogindlæg som har været de mest læste i 2017. Jeg har udvalgt de fem mest læste, og her er de:

No 1. Er det voldtægt?
Dette indlæg er som det meste læste indlæg i 2017, blevet læst mere end 1000 gange! Det er helt vildt, at så mange af jer har været inde at læse lige netop dette indlæg. Jeg postede dette indlæg i håb om at få et budskab ud og som jeg så inderligt håbede, er det nåede ud til rigtig mange! Tusind tak <3

I kan læse indlægget HER og deltag gerne i debatten! <3

No. 2. Topløs på stranden
Endnu et indlæg, som skabte rigtig meget opmærksomhed, var debatten om hvorvidt man kan tillade sig at ligge topløs på stranden! Jeg fik enorm meget positiv respons fra piger, som skrev til mig privat samt kommentarer nederst i indlægget. Det var vildt fedt at se, hvor mange der bakkede mig op i denne debat. Tusind tak for jeres respons <3

I kan læse indlægget HER og deltag gerne i debatten! <3

No. 3. 10 ting du kan lave med kæresten
Jeg er faktisk virkelig overrasket over at dette indlæg, er mit tredje mest læste blogindlæg! Der er åbenbart mange, som mangler inspiration til, hvad de kan lave med deres kærester, så det er jo fedt at kunne hjælpe <3

Læs indlægget HER <3

No. 4. I Copied Kylie Jenner's Instagram
Dette indlæg, er uden tvivl det mest udfordrende blogindlæg jeg nogensinde har lavet! Det var helt vildt svært, at skulle efterligne Kylie's billeder på alle måder, så hvor er det fedt at så mange har set det. Så var det i hvert fald ikke lavet forgæves, haha! <3

Læs indlægget HER <3

No. 5. Jeg vil droppe ud af gymnasiet
Dette indlæg vakte kæmpe opmærksomhed fra mine næreste! Veninder, familie og klassekamerater, var meget chokerede over at læse denne overskrift. Hvis ikke I har læst dette indlæg endnu, vil jeg ikke røbe mere ;)

Læs indlægget HER <3

Rigtig godt nytår til jer alle! <3

Hvilket blogindlæg er jeres yndlings? <3

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer