JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 10

Christmas
Hey guys <3

Så blev det d. 10. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber at I vil læne jer tilbage og nyde dagens låge <3
The Christmas tagJeg har tidligere lavet The Beauty Blogger Tag, men i denne anledning, har jeg lavet The Christmas Tag! Enjoy <3

Hvornår begynder du at blive spændt omkring julen?

Jeg begynder faktisk at glæde mig til jul allerede når sommerferien er ovre, haha. Men jeg begynder først at glæde mig for alvor i november, hvor jeg så småt varmer op med julemusik og julefilm!
Får du stadig adventsgaver, og har du en julekalender?

Jeg kan hvert år vælge mellem fire adventsgaver eller én stor decembergave. I år får jeg fire adventsgave og selvfølgelig en chokoladekaldender som hvert år! Jeg får altid den fra Milka, da den bare er life, haha! I år hænger der hele to Milka chokoladekaldere på mit værelse - én til Marcus og én til mig <3

Har du nogle særlige juleminder?

Jeg ville ønske, at jeg havde nogle særlige juleminder, men min hukommelse rækker desværre ikke så langt... hahah.

Hvordan ser din juleaftensdag ud?

Jeg står op og glæder mig som et lille barn på, at det skal blive aften. Dagen går med forberedelser af bordopdækning, madlavning og sidst men ikke mindst dressing up!

Hvad spiser du juleaften?

Jeg er jo pollotar, hvilket vil sige at jeg kun spiser fjerkræ, men så kræsen som jeg er, spiser jeg kun kylling. Min julemiddag står altså ikke på flæsk, and, kalkun eller hvad man nu normalt spiser juleaften. Jeg spiser derimod en masse lækre salater, kartofler, kylling og hvad jeg nu ellers kan spise.

Til dessert spiser jeg, som de andre, risalamande. FYI vandt jeg mandelgaven sidste år, hvilket var føste gang siden 2002, hvor mandlen ikke var til at finde... Vi går derfor udfra at Emilie 2 år, havde spist den ;))

Hvad er din yndlingsjulefilm?

Hmm, der er jo så mange gode julefilm, men min yndling må være The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006). Se min top 10 julefilm HER!

Har du nogle juletraditioner?

I min familie har vi tradition for at se julekaldeder i fjernsynet hver aften, mens vi hygger os med julesmåkager, vafler eller æbleskiver og gløgg. Vi har også tradition for at fælde juletræ sammen, som senere pyntes af min søster og mig. I år er min søster ikke hjemme til jul, da hun holder jul i Sverige med sin kæreste. Jeg har dog været så heldig at lokke min kæreste til at pynte juletræet med mig, så jeg ikke skal være alene om det i år.

Hvad er dine yndlingsjulesange?

Jeg har netop lavet en top 25 med mine yndlingsjulesange, som I kan finde i låge 10!

Hvad er den bedste julegave, du har fået?

Jeg har godt nok fået rigtig mange fantastiske julegaver gennem årene, men den jeg husker som at være den bedste, er min fur jacket som jeg har vist frem i et af mine tidligere indlæg.

Ægte eller falsk juletræ?

Jeg er uden tvivl til ægte juletræ. Der er bare noget helt særligt over, at udvælge det perfekte juletræ hvert år!

Hvad er dit yndlingsjuleprodukt til læberne?

Min yndlingsjuleprodukt til læberne må være en rigtig julerød læbestift!

Hvad er dine top 3 juleønsker i år?

Mine top 3 juleønsker i år er en Louis Vuitton taske (som jeg dog ikke regner med at få, haha...), endnu en fur jacket blot i en ny farve og et Royal Copenhagen stel.

Hvad er det bedste ved julen?

Det bedste ved julen, for mig, er den fanstiske stemning, kærligheden og hyggen! <3

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Emilie Ildstein
Emilie Ildstein,
Tak Camilla! Det må du da gøre 😃
emilieildstein.dk
Emilie Ildstein
Emilie Ildstein,
Tusind tak Simone! Ja - det er også super hyggeligt at skrive! <3
emilieildstein.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229