Jeg har været under kniven!

Mine nye bryster

Hey guys <3

Nu har jeg vidst også trukket spændingen længe nok, og nu vil jeg endelig afsløre, hvad jeg har holdt hemmeligt for jer de seneste måneders tid! Som overskriften afslører, har jeg været under kniven i tirsdags og få lavet en plastikkirurgisk operation, som jeg i flere år har drømt om; jeg har fået lavet nye bryster!

Min krop - mit valg

Men hvorfor holde det hemmeligt? Jeg har ventet med at skrive om det her på bloggen til efter operationen af den simple årsag, at jeg ikke ønskede at lade andres meninger påvirke min beslutning; et utrolig vigtigt valg, da denne operation udelukkende handler om mig og ikke andres holdning til min krop. Det er utrolig let at blive påvirket af andes holdning i forhold til om det nu er det rigtige valg, men også i forhold til valg af størrelse. Mens nogle måske mener at de skulle være større, mener andre måske at de skulle være mindre, og derfor har jeg ikke talt for højt om det, da jeg ville vælge ud fra min egen mavefornemmelse. Dette er dog ikke ensbetydende med at jeg ikke har snakket med mine bedsteveninder samt familie omkring det, da det er en kæmpe beslutning at tage.

Hvorfor gøre det allerede som 18-årig?

Det jeg har hørt mest for, i de 4-5 år jeg har snakket om det, er min beslutning om at gøre det i så ung en alder - og ja, jeg mener også selv at det er tidligt at træffe sådan et valg. Mange mener, at man af kosmetiske, men også fysiske årsager bør vente med en brystforstørrende operation til efter man har fået børn. Her har jeg valgt at se anderledes på det, for hvis jeg har været utilfreds i 4-5 år, hvorfor så venter yderligere 5-7 år eller længere, når jeg kan gøre noget ved det nu? Der kan komme udfordringer som amning, men for faen... Jeg nægter at sidde her som 18-årig og bekymre mig om amning. Men med dette sagt, så er det et individuelt valg, og jeg dømmer ikke andre for deres beslutning omkring sådan noget.

Et velovervejet valg

Som jeg allerede har været en smule inde på, så er valget om operationen ikke en impulsivt beslutning. Jeg har siden 8. klasse lagt penge til side til en BFO (brystforstørrende operation), så det har længe været på tale. Der har dog været korte periode, hvor jeg har tvivlet, men jeg er altid kommet tilbage til beslutningen om at gøre det. I forhold til komplikationer osv., har jeg i den grad gjort min research: jeg har selvfølgelig set alle sæsoner af Mit Plastikmararidt og andre programmer om bryster som f.eks. Fie Bryster og Mig og mine nye Bryster, op til flere gange, så vel som at jeg har læst adskillige blogindlæg, set vlogs omkring hele processen, læst forskellige artikler, snakket med kvinder som har fået lignende operation osv osv... Og jeg vil anbefale alle der overvejer denne operation, at gøre det samme!

I forhold til, hvornår operationen skulle foregå, faldt valget på sommerferien efter jeg blev student; det gjorde det af den praktiske årsag, at der havde jeg tid til at hele og få hjælp til alle de gøremål, jeg ikke er i stand til lige nu. Derudover, når jeg i fremtiden starter på arbejde eller en ny uddannelse, vil det være sådan de ser mig fra day one og de vil derfor heller ikke se en pludselig forandring.

Flere opdates samt før- og efterbilleder

Da jeg besluttede mig for at blogge omkring operationen, var det mest af alt fordi jeg selv ved hvor svært det var at finde indlæg som ikke var skrevet af plastikkirurger selv eller betalt af en klinik. Jeg ønsker derfor at give et helt ærligt indblik i, hvilke udfordringer der medfølger i ugerne efter operationen, og generelt dele ud af tips til andre der har samme drøm eller blot har en interesse i at vide mere.

Jeg vil forsøge at opdatere jer i løbet af ugerne, og forhåbenlig falder det hele på plads relativt hurtigt, så jeg kan vise jer nogle før- og efterbilleder. Indtil da, vil jeg glæde mig over at blive passet af min søde veninde, når nu jeg hverken må løfte mere end en liter mælk eller kan klæde mig selv på, hahah <3

- Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Alice
Alice ,
You did it 😍😍😍 tillykke smukke! Jeg kender din glæde
EmilieIldstein
EmilieIldstein,
Taak søde!☺️☺️
nouw.com/emilieildstein
Sarah
Sarah,
Hvor mange ml har du fået i og hvilken profil?
EmilieIldstein
EmilieIldstein,
Jeg har fået 300ml runde implantater😋
nouw.com/emilieildstein
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229