Get to know // Camilla Sofie

Get to know
Camilla Sofie er 20 år og bosat et sted i Jylland. Hun er lige blevet student og tager et sabbatår for at arbejde, og for at få mere tid til bloggen. Camilla Sofie har mange drømme, og bloggen er hendes kreative hjørne, hvor du finder lidt af hvert, men mest inden for mode og skønhed.

Hvilke ord beskriver dig bedst, og hvorfor?
Tankefuld, distræt og open-minded. Jeg tænker ret meget over mange ting, for meget af og til, hvilket ikke altid kommer mig til gode. Derudover er jeg simpelthen så distræt, og det er møghamrende pinligt til tider – jeg glemmer hvor jeg lægger mine ting, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at multitaske. Derudover vil jeg sige, at jeg generelt er meget åben og møder altid nye mennesker med et smil. Jeg elsker at snakke med folk, og at opleve anderledes kulturer er da det fedeste


Hvad er det vigtigste du har lært og som du ønsker at give videre?
Lige på det seneste har jeg lært, at man ikke skal være bleg for at sige undskyld, når man har begået en fejl. Lad ikke din stolthed holde dig fra at se indad. Det er sundt at se indad, selvom det kan gøre ondt at se sine fejltagelser i øjnene, og tabe ansigt, men hellere det end at man efterlader to mennesker der er sure på hinanden og ikke kommer videre.

Hvad var din motivation for at begynde og blogge?
Jeg var 14 da jeg først begyndte at blogge. Jeg læste selv mange blogs, og syntes det var en fed måde at komme ind på livet af andre mennesker på, men også en fin måde at finde inspiration til mange ting på. Jeg har derudover altid været elsket at skrive, men hvor det kommer fra aner jeg ikke. Jeg skrev tit små historier da jeg var omkring 10-11 år, som jeg håbede ville blive til ungdomsbøger en dag – jeg havde dog desværre ikke tålmodigheden til at få det skrevet helt færdig, men det er så en anden side af mig der er ret typisk
Hvor ser du dig selv om fem år?
Om fem år forestiller jeg mig, at jeg bor sammen med min kæreste i Aarhus, hvor vi begge studerer – lige præcis hvad, har jeg ingen idé om endnu, he he. Jeg håber at min blog har vokset sig større fordi jeg elsker i sandhed de læsere jeg har nu, og flere til ville absolut ikke gøre mig spor. Jeg elsker at møde mennesker og at opleve verden, så derfor håber jeg også, at jeg om fem år endelig har besøgt lidt mere af Asien.

Hvad er dit bedste råd til andre, der ønsker at starte sin egen blog?
Husk hvem du er, og hvad du vil med bloggen, og forsøg ikke at ligne andre end dig selv. Der findes et hav af blogs, og jeg synes efterhånden mange blogs ligner hinanden på indhold og layout, men er der overhovedet nogle mennesker der er ens? Nej. Så jeg synes i den grad, at det handler om at være sig selv. Jeg startede ud med at have min blog på googles blogspot, hvilket var gratis og brugervenligt for nybegyndere, så der vil jeg mene det er et godt sted at starte ud.

Hvor drømmer du om at rejse hen?
Jeg vil rigtig gerne noget mere til Asien. Jeg har før været på studietur i Vietnam, og jeg vil så gerne opleve lidt mere – hvis ikke af Vietnam så måske af Maldiverne, hvor jeg godt kunne tænke mig en eksotisk rejse sammen med en veninde. At rejse er jo at leve, som man siger, og jeg har en KÆMPE udlængsel, så kommer jeg bare ud for Danmarks grænser er jeg lykkelig, ha ha!
Hvordan vil du beskrive din stil?
Afslappet, fin og detaljer

et. Jeg kan godt lide at have print på, eller at gå i farver, men jeg foretrækker samtidig at tøjet skal være nemt at bevæge sig i. Jeg er en jeggins tøs, og jeg går aldrig i små tætsiddende kjoler eller toppe, eller stramme bukser – det føler jeg mig ikke afslappet eller tilpas i. Jeg har altid en eller anden halskæde på i guld, og jeg går aldrig ud uden mit elskede ur i rose gold (som er min yndlingsfarve til smykker).

Hvad er dit absolut “can’t live without” beauty produkt?
Uha! Hvis jeg kun må vælge ét produkt må det være min Roller Lash Mascara fra Benefit. Jeg bruger ikke meget make-up, men min mascara er bare et must for mig at have på – jeg vil helst ikke komme til at ligne Nicolas Cage på en dårlig dag.

Hvad er dit næste køb?
Jeg vil benytte lejligheden til at nævne mit drømmekøb, men om det bliver mit næste tror jeg næppe. Jeg har ikke en håndtaske, og jeg vil gerne have en jeg kan have resten af mit liv, eller i det mindste holder en del fremadrettet. Jeg er træt af at gå i H&M og købe noget jeg alligevel ender med at give til genbrug et halvt år senere. Jeg har haft kig på en af Mulberrys Bayswater-modeller, men det er alligevel mange penge jeg må af med, hvis den tid kommer. Men uuh, jeg kunne godt bruge en af deres lækre tasker!

Du kan besøge Camilla Sofie's blog lige her. Følg også Camilla Sofie på Instagram her! <3

Camilla Sofie har også skrevet en "Get to know" om mig, som I kan læse lige her!

-Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

Emilie Ildstein
Emilie Ildstein,
Tak?
kathrine johansen
kathrine johansen,
Det er altid rart med sådan nogle fine indlæg, så man også kan møde andre bloggere, tak for god læsning, og så fint opsat! <3 God dag <3 http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229