Frygten for det uvisse

Personal

Hey guys <3

Det er over en måned siden mit sidste blogindlæg, og jeg har egentlig ikke tænkt synderligt meget over, hvor inaktiv jeg har været; der står nemlig 1 million andre ting på programmet, som har optaget min opmærksomhed. Jeg ser ovenikøbet frem til to måneder med endnu flere opgaver, og det begynder at påvirke mig, ikke bare mentalt, men også fysisk. Denne uge, påtog jeg mig alt for mange jobs: en af dagene, nåede jeg at passe tre forskellige jobs, og det ramte hårdt de efterfølgende dage, hvor kroppen straffede mig med den værste hovedpine længe og smerter i kroppen.

Jeg begynder at falde tilbage i gamle vaner, hvor jeg bekymrer mig om fremtiden og hvad der skal blive af mig. Som jeg ellers følte mig på toppen og var ih og åh stolt over at være tilbage på arbejdsmarkedet som intet mindre end SFO-medhjælper, butiksassistent, promoter, eventpige med blog og Instagram ved siden af, er jeg så småt begyndt at stresse over frygten for at gå ned med stress igen. Kort sagt, bekymrer jeg mit lille hoved med alle de forkerte tanker: Kan jeg nu også holde til så mange jobs? Burde jeg sige nogle af mine jobs op? Hvis ja, hvor skal pengene så komme fra? Og hvordan skal jeg i så fald få råd til alt det jeg drømmer om? Men hvad drømmer jeg egentlig om? Jeg har ikke lyst til at fortsætte som jeg gør nu, men tanken om at læse videre skæmmer mig... For hvad skulle jeg dog give mig til at studere?

Jeg vil så gerne flytte hjemmefra og skabe mit eget lille hjem fordi jeg går rundt med en idé om, at alt så småt ville falde på plads, men så igen... Hvad ville det egentlig ændre? Jeg ville stadig gå rundt og bekymre mig over det faktum, at ingen ved, hvordan mit liv vil udfolde sig. Alt vender tilbage til uvisheden, som skræmmer mig mere end noget andet. Trods jeg troede at jeg havde givet slip, går jeg stadig rundt og forsøger at planlægge diverse livsbegivenheder som bare ikke kan planlægges eller bør forhastes.

Alle mine bekymringer - langt flere end jeg her har ytret - er utrolig trættende, og mit fravær fra bloggen bunder nok i sidste ende i udmattelse og frustrationer. Men nu vil jeg hanke op i mig selv, for det sidste jeg magter er da at blive liggende her i det hul jeg selv har gravet. Det er tidligere lykkedes mig at give slip på mine bekymringer og frygten for det uvisse, så dét skal jeg finde tilbage til igen!

LÆS OGSÅ: At forlade offerrollen

Nu har I fået et kort indblik i, hvad jeg bærer rundt på i øjeblikket. Hvis I kan relatere til noget af dette, er I meget velkomne til at skrive til mig her eller på Instagram (@emilieildstein) <3

- Emilie Ildstein

Synes godt om

Kommentarer

EmilieIldstein
EmilieIldstein,
Thank you so much! And thank you for your advice☺️
nouw.com/emilieildstein
disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229