Om mig

Mit navn er Emilie Ildstein, jeg er 17 år gammel og kommer fra Vejle. Til hverdag går jeg i skole på Rødkilde Gymnasium og arbejder efter skole i Vero Moda, Bryggen, Vejle. Alle disse oplysninger står allerede på Facebook, men hvem gemmer sig egentlig bag disse facts?

Jeg er en teenager på vejen mod at blive en kvinde. Som mange andre på min alder, er jeg stadig ved at finde min sande identitet og denne blog er mit værktøj til at finde ud af hvem Emilie Ildstein egentlig er.

På bloggen skriver jeg personlige indlæg, tager tabubelagte emner til debat, samt blogger om fashion og skønhed som fylder en stor del i mit liv.

Jeg er bundærlig og bestemt ikke bange for at være mig selv og dermed give min mening til kende. Jeg kan ikke ændre verden, men jeg tror på at jeg gennem mine debat- og personlige indlæg, kan ændre andres syn på verden.

Jeg er tidligere mobbeoffer og kæmpede i 3,5 år mit livs hårdeste kamp mod en depression. I alle disse år gik jeg og troede, at der var noget galt med mig, til jeg indså at jeg bare var en identitetsforvirret tween/teen der jagtede det helt forskruede “perfekte liv”. Nu kæmper jeg for at finde min plads her i livet, og samtidig være en inspiration for andre.

Troværdighed er alfa omega for mig! Dette gælder selvfølgelig også på min blog, hvor jeg af og til reklamerer for sponsorerede produkter. Det er så ubeskriveligt vigtigt for mig, at mine læsere har tillid til mig. Af denne grund, anbefaler jeg aldrig et produkt, som jeg ikke kan stå ved!

Dette er mit liv, fortællinger fra min mørkeste tid og min kamp for at bryde tabuer. Her deler jeg min passion for fashion, og glimt fra min moderige hverdag. Jeg håber at du vil læse med og lære mig bedre at kende. Samtidig håber jeg, at du vil hjælpe mig med at sprede mine budskaber <3

-Emilie Ildstein