Fashion

VMMILEY blondesæt

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Vero Moda Bryggen.

Hey guys <3

Dette lækre blondesæt er netop landet Vero Moda Bryggen, og jeg kan ikke beskrive hvor vild jeg er med det! Den helt store fordel ved at arbejde i en tøjforretning er førsteretten til de lækre nye styles, der hver uge lander i butikken. Jeg vil gerne indrømme at jeg måske forelsker mig i lidt for meget, når jeg står og pakker kasser op med nye varer, og denne gang er jeg faldet hårdt for dette skønne sommersæt!

Sættet kan købes i sort og denne fine nude farve med sorte blonder. Begge sæt er utrolig flotte på hver deres måde, men da det meste af min garderobe består af sort, skulle det være dette sæt. Det er utrolig lækkert at have på og så kan det bruges til alle lejligheder: som hverdagstøj, til finere lejligheder med et par stiletter og smykker, eller som hygge/nattøj. Der er masser af måder at style dette sæt. Her på billederne, har jeg stylet sættet med et par høje hæle, smykker, en fin lille taske og opsat hår, som giver et frisk og fashion look.

Der er ikke mange sæt tilbage, så skynd dig forbi Vero Moda Bryggen og få fat i sættet før alle andre! Jeg er på arbejde på torsdag fra 13:00-luk, så kom endelig forbi! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar