Personal

Når livet tager en ny drejning

Hey guys <3

I kender det måske? Du har gennem flere år planlagt de næste 10 år af dit liv fra punkt til prikke, men pludselig opstår der nye muligheder og livet tager en uventet drejning? I har garanteret, som mig, forestillet jer præcis “Hvad jeg vil være når jeg bliver stor.”, men alligevel endt ud et helt andet sted?

Da jeg startede min blog engang, for hvad der nu er længe, længe siden, var det med hensigten at sprede budskaber og tage tabeubelagte emner til debat. Senere blev det meget mere personligt, og jeg begyndte at dele ud af uslebne historier fra perioder af mit liv, som har været mindre gode. Mod alle mine grænser, lagde jeg mine dybeste, mest smertefulde historier til åbent skue, i håb om at give min erfaring videre og forebygge samt hjælpe andre i lignende situationer. Det har været utrolig hårdt at skrive disse indlæg, men det har været nødvendigt i min process om, at give slip på disse grusomme minder. Som jeg skriver i min biografi “About me“, er bloggen mit værktøj til at forme og ikke mindst finde mig selv samt min plads her i livet. Jeg kan tydeligt mærke, hvordan bloggen har modnet mig, givet mig nye muligheder og baner min vej i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Min depression

Mellem mine personlige- og debatindæg, postede jeg en masse beautyindlæg, da makeup og skønhed fylder utrolig meget i min hverdag, og samtidig var og er, en stor del af min personlighed. Jeg var på daværende tidspunkt overbevist om, at jeg ville føre bloggen mod en beautyblog, men sådan blev det ikke. Fashion var også en del af min blog, dog i et meget mindre omfang end nu! Jeg brød mig faktisk ikke om at tage outfitbilleder og det kommer også til udtryg i billederne og billedeteksten. Der var ikke den helt store passion, men så blev der vendt op og ned på det hele tilbage i september, da jeg startede på mit nye job som salgsassistent i Vero Moda. Jeg begyndte at interessere mig mere og mere for modeverdenen, og outfitbillederne skød pludselig frem på bloggen. Netop denne del, har også været med til at udvikle mig. Jeg har overskredet grænser ved at posere foran et kamera sådan cirka hvor som helst: alt fra skoven til storbyen med publikum.

Dette var lidt om bloggens og min personlige udvikling, men dette er ikke det eneste, som har taget en drejning. Jeg har de sidste fire år været opsat på at læse journalistik, men nu er jeg kommet i tvivl. Med bloggen er der opstået muligheder, som jeg aldrig havde ture drømme om, og idéen om et liv som blogger på fuldtid kommer kun tættere på virkeligheden. Jeg er begyndt at tænke, hvorfor læse journalistisk, hvis du alleredehar opnået så meget uden en videregående uddannelse? For et år siden forestillede jeg mig, at jeg skulle læse journalitisk og herefter skrive for et modemagasin. Nu er jeg begyndt at overveje en reel uddannelse indenfor fashion, og være mit eget medie, hvor jeg poster fashionindlæg i stil med det jeg gør nu. Bestseller har deres egen uddannelse, som jeg på det seneste har overvejet at tage. Så kunne jeg arbejde deltid hos Bestseller/Vero Moda, som nu, og deltid på bloggen. Jeg er utrolig glad for bloggen og jeg elsker mit arbejde, hvor jeg føler mig hjemme. At kunne kombinere disse to og samtidig leve af det ville, som det ser ud nu, være drømmen <3

LÆS OGSÅ: Self Love: How to Accept Your Body

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Frk Mejer
  4. maj 2018 den 17:07

  Det lyder alt sammen rigtig spændende. Jeg kan virkelig nikke genkendende til rigtig mange af tingene. Man bliver jo ført i forskellige retninger og ting ændrer sig. Jeg synes bare at du er modig i forhold til at dele, at mærke efter og følge efter dine passioner. ❤️❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   6. maj 2018 den 10:55

   Tusind tak for din søde kommentar og ikke mindst opbakning❤️❤️

  Skriv kommentar