Add

Mors dag // Overrask din mor med hjemmelavet brunch!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Coolstuff.dk

Hey guys <3

Mors dag er lige om hjørnet, men det har du måske glemt alt om? Og hvad skal du lige finde på at give hende i år? Fortvivl ikke! Morsdag ligger i år den 13. maj, og hvad er en bedre overraskelse end lækker, hjemmelavet brunch?  I dette indlæg, vil jeg afsløre, hvordan du kan overraske hende der bragte dig til verden, med denne skønne, hjemmelavede brunch trin for trin!

Denne brunch består af små pølser, bacon, spejlæg, scrambled eggs , stegte tomater og en superlækker vaffelskål med jordbærskyr, frugter og bær , toppet med flydende honning. Æg, kød og tomater er stegt på den samme pande, men ikke en hvilken som helst stegepande: Jeg har brugt den fedste, mest praktiske stegepande everCoolstuff.dk sælger denne fantastiske 4-i-1 stregepande, som gør det muligt at stege grøntsager, æg og kød på samme pande uden at disse kommer i kontakt med hinanden. Panden er desuden udtyret med en spejlægsform, så spejlægget holder sin fine runde form, samt riller som giver kødet et grillet look.  Stegepanden med rum er også perfekt, hvis der er nogen i selskabet, der spiser specialkost. Nu slipper sojapølserne for at kramme de animalske varianter, og allergikerne kan føle sig sikre. Dette uden at du behøver at låne stegepander i hele nabolaget og holde aftersparty med en gigantisk opvask!  Vaffelskålene er lavet med dette supersmarte vaffelskål-jern, som laver de flotteste vaffelskåle på ingen tid. Vaffelskålene kan fyldes med is til dessert eller med skyr, frisk frugt og bær, som jeg her har gjort. Med vaffelskål-jernet medfølger der en opskrift på vaffeldej, så du ikke går galt i byen. Opskriften gav i alt tre vaffelskåle, så husk at lave dobbeltportion, hvis I er flere. Når vaffelskålene er færdige, er de varme og bløde, så for at undgå at de fine vaffelskåle flader ud, er det en god idé at lægge dem i en rigtig skål til de er kølet af, så de beholder deres form. Herefter kan du fylde dem med skyr (jeg har valgt at bruge jordbærskyr) og alle de lækre frugter og bær du holder af! Du kan afslutte med lidt flydende honning på toppen, som giver et blankt look og en dejlig, sød smag.Når du er færdig, skulle du gerne ende op med en lækker brunch som denne. Nu kan du lave kaffe, the eller hvad du hælder mest til. Jeg er helt sikker på, at enhver mor vil elske at stå op til dette på morsdag! Så kan du jo selv vurdere om hun også skal have udstyrret i gave eller om du selv vil beholde det 😉 <3

Stegepanden kan købes lige HER og vaffelskål-jernet finder du HER.

Har du fundet en gave til mors dag? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar