Fashion

Leopard Skirt and Japanese Cherry Trees

Hey guys <3

Lets talk about this leopard thing… Som jeg skrev i indlægget, hvor jeg viste min nye leopardkjole frem, er leopardprint jo the shit lige nu! Og som om kjolen ikke var nok? Næ, jeg har skam også fået købt mig en nederdel i samme print. Men leopardprint er ikke det eneste der hitter lige nu. De flotte japanske kirsebærtræer pryder lige nu de sociale medier, og jeg elsker det! De er jo så smukke, så jeg måtte bare ned i byen og tage et outfitbillede i denne smukke omgivelse, inden træerne var helt afblomstret.

I går fik jeg besøg af søde Monica Lorenzo Pugholm, som tog rejsen helt fra København til Vejle for at interviewe mig til hendes kommende online magasin. I interviewet fortæller jeg blandt andet om den kontrast der er her på bloggen, hvor jeg deler idylliske outfitbilleder samtidig med, at jeg deler ud af historier fra en svær tid og taler ud om stress. I vil komme til at høre meget mere om dette, når artiklen udkommer! <3

Nu tilbage til outfittet: I dagens outfitindlæg, er jeg iført mit nyeste sommertøj fra Pieces. Det er sjældent at jeg har tid til at kigge butikker, men jeg kunne heldigvis lige klemme det ind inden arbejde i mandags, så det var skønt. Leopardnederdelen havde jeg set på nettet, så den gik jeg målrettet efter. Jeg havde egentlig ikke regnet med, at den stadig var i butikken, men til mit held hang den klar til mig i præcis min størrelse.

Jeg har efterhånden en del nederdele, men jeg har indtil videre ikke formået, at style dem med andet end en crop top. Derfor var det tid til at finde en sød top, som kan passe til de fleste af mine nederdele. Det blev til denne søde, off-shoulder top, som jeg er helt vild med. Derudover, har jeg mine nye øreringe i samt ring, som jeg fik i årsdagsgave af min dejlige kæreste (læs indlægget fra vores årsdag HER). Mine elskede sandaler, som jeg har haft gennem 3-4 år, er fra VAGABOND men kan desværre ikke købes længere.

Stjæl stilen:

 • Solbriller
 • Smykker (AMAZING JEWELRY Vejle)
 • Taske (Michael Kors)
 • Pompon
 • Ur (spar -15% med rabatkoden “ES15”)
 • Armbånd (spar -15% med rabatkoden “ES15”)
 • Top
 • Nederdel
 • Sandaler (VAGABOND)

Er du med på trenden med leopardprint? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Camilla
  13. maj 2018 den 19:03

  Virkelig flot outfit og super flotte billeder😍

 • Skriv kommentar