Beauty

BB ansigtssolcreme: ensartet hud, beskyttet mod solens stråler!

Dette indlæg indeholder sponsorede produkter.

Hey guys <3

Nu er solen og varmen i den grad kommet til Danmark, og det er jo fantastisk! Jeg kan slet ikke forstå, hvordan det blev “sommer” fra den ene dag til den anden, men jeg nyder det i den grad.

Når du går rundt i solens stråler, ligger ved stranden eller spiser din frokost udenfor, er det vigtigt at beskytte din hun mod solens stråler. Det er især vigtigt at smøre sig ind i ansigtet, da huden er tynd og sart, specielt omkring næsen og panden. Vi husker nok alle dengang vi var helt små, og vores forældre smurte os ind i den tykkeste, mest usmørelige solcreme til ansigtet? Det var seriøst det værste! men sådan er det heldigvis ikke længere: Matas har lanceret en BB ansigtssolcreme med SPF 15, som er tynd og let at smøre ud. Denne ansigtssolcreme er helt speciel, da det er en kombination af BB cream og ansigtssolcreme! Dette vil altså sige, at der er farve i, som giver et naturligt, ensartet look. Derudover, er ansigtssolcremen:

  • Vandfast
  • Indeholder hyaluronsyre, der giver huden fugt
  • Indeholder antioxidativ E-vitamin med beskyttende effekt på huden
  • Uden parfume, parabener og phthalater
  • Vegansk (uden animalske ingredienser)
  • RSPO-certificeret
  • Svanemærket
  • Mærket med Den Blå Krans
  • Produceret i Danmark

Matas BB ansigtssolcreme kan købes i to forskellige toner: lys og medium.  Som I kan se på nedenstående billede, er de meget mørke og jeg bruger derfor “lys”, trods at jeg allerede har fået en del farve ude i solen. Være derfor ekstra opmærksom på at få den rigtige farve med hjem, når du køber en BB ansigtssolcreme.Jeg er helt vild med denne BB ansigtssolcreme, der også nemt kan bruges under din hverdagsmakeup, som en base. Køb Matas BB ansigtssolcreme lige HER.

Skal du prøve den nye BB ansigtscreme fra Matas? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar