Personal

Årsdag med kæresten

Hey guys <3

Så kom dagen, jeg så længe har glædet mig til: årsdagen med min dejlige kæreste. Jeg har ikke kunne undgå at bemærke den kæmpe interesse, som mange af jer skønne læsere, har i vores forhold. Derfor skal I ikke snydes for et kæresteindlæg på denne særlige dag <3

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har fortalt historien om, hvordan vi mødte hinanden, men I skal selvfølgelig ikke snydes for historien: Vi mødte hinanden på en bytur den 7. april 2017, da min veninde går hen  og hilser på en gammel klassekammerat, som skulle vise sig at blive min nuværende kæreste. Jeg husker ikke alle detaljer, men pludseligen står jeg med en uåbnet flaske Smirnoff vodka, som han har stukket mig i hånden, haha. Min veninde og jeg var på vej ud på toiletterne, da hun mødte ham og hans ven – som i dag er min bedste ven – så vi skynder os hurtigt videre mod toiletterne. Ude på toilettet, beslutter vi os for at aflevere flasken tilbage, så det gjorde vi. Da vi går tilbage, ender vi med at sidde med de to fyre resten af aftenen. Jeg husker tydeligt, da Marcus “hvisker” til min veninde, at jeg ser sød ud. Det får hun hurtigt fortalt videre til mig, som allerede har fået et godt øje til ham. Tiden fløj afsted den nat, og vi forlod først Temabar omkring 04:30, hvis ikke senere end det. Jeg skulle sove med nogle veninder den nat, så jeg kunne ikke tage ham med, men som jeg kender ham bedst, gav han ikke op. Han ender med at sove mellem mig og vores fællesveninde, og jeg sover i hans t-shirt. Da vi vågner  og det er blevet morgen, kan jeg ikke helt fatte at jeg stadig ligger i hans arme, og at det hele ikke bare var en drøm. Vi aftaler, at jeg kan beholde hans t-shirt på, og så aflevere den tilbage til hans søndagsfest dagen efter. Jeg vil gerne have set hans mors ansigt, da han kom hjem den morgen uden sin t-shirt på, haha. Som aftalt, mødte jeg op til hans fest, og dette blev ikke sidste gang jeg så ham. Det hele gik utrolig stærkt, og jeg svævede rundt på en lyserød sky. Jeg har aldrig været så forelsket, som i denne skønne person! Allerede 1 måned og 3 dage efter den aften, hvor vi mødte hindanden, spurgte han om jeg ville være hans kæreste, og i dag er det præcis 1 år siden! <3

LÆS OGSÅ: Kærestens penge i mine hænderDette var historien om, hvordan vi mødte hinanden, og ovenstående billede er fra den aften. Det skal lige påpeges, at jeg altså ikke lægger mig til at sove hos hvem som helst, så det var altså true love <3

I løbet af det år der nu er gået, har jeg oplevet utrolig mange ting, som jeg nok ikke ville have oplevet uden Marcus. Jeg har været med til de fedeste fester, sådan cirka hvor som helt og når somt helst på døgnet. Jeg har været ude at sejle, ude på utallige impulskøreture, mødt en masse fantastiske mennesker, men vigtigst af alt, har jeg mødt min soulmate. Han stiller altid op, når jeg har brug for ham: om det så er som fotograf, for at fejre mig efter min køreprøve, når jeg mister min ørering til en fest eller når jeg akut mangler en islatte til en photoshoot. Vi har utrolig mange fantastiske minder sammen, og jeg ser virkelig en fremtid med ham. De fleste af jer ved garanteret ikke, at vi faktisk bor sammen. Han har boet hos mig og mine forældre i flere måneder, og det er utrolig dejligt at kunne vågne op med ham hver morgen. Det bliver uden tvivl dejligt, at finde vores eget sted om blot et år, når jeg er færdig med gymnasiet. Vi har fundet den skønneste lejlighed i Aarhus og vi har allerede et skab fyldt med køkkengrej, Royal Copenhagen stel og meget, meget andet.

LÆS OGSÅ: Hvad kan man tillade sig som kæreste?

Dette var blot et lille indblik i vores forhold, og hvem min fantastiske kærste er. Han ved hvordan han skal gøre mig rasende, men han er også den i hele verden som gør mig allermest lykkelig. Jeg elsker ham af hele mit hjerte og jeg ser frem til hver dag med ham <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar