Personal

Spring vibes

Hey guys <3

Nu kan foråret for alvor mærkes her i skønne Vejle og jeg er blevet helt forårskulret. Jeg kan virkelig mærke, hvordan vejret påvirker mit humør positivt og jeg har langt mere overskud disse dag. I dag er vejret så godt, at jeg er gået rundt i byen, kun iført dette sommerlige outfit – det er jo for lækkert!

Jeg stod tidligt op i dag, så jeg kunne møde ind på arbejde 09:00. Dagen er gået utrolig hurtigt i butikken, og seks timer senere havde jeg fri til at gå rundt i byen med Marcus. Jeg skal til en konfirmation her sidst på måneden, så vi har været på jagt efter et smart outfit til mig. Jeg har stresset ret så meget over, hvad jeg skulle have på til konfirmationen, så det var skønt at få den del på plads! Der vil komme et indlæg på bloggen soon, hvor jeg viser mit outfit frem. Og så fandt jeg selvfølgelig lige lidt ekstra tøj, haha… Det kommer måske også på bloggen 😉

LÆS OGSÅ: London Haul

Dagens outfit er faktisk mit “arbejdstøj”, som absolut er denne måneds yndlingsoutfit! Jeg er helt vild med bukserne, som jeg købte på studietur i London. De er utrolig dejlige at have på, og så er de vildt cool. Jeg har stylet bukserne med en sort blondetop og min nye ruskindsjakke. Dette giver et fint, men samtidig rustikt look, hvilket jeg er ret vild med. Når jeg er på arbejde, går jeg utrolig meget rundt, og derfor kan det være rartm at iføre sig behagelige slippers. Mine slippers er også fra London, og giver et vildt fedt “I just woke up and put these on” look. I dagens anledning med sol og varme, har jeg iført mig mine elskede Ray Ban’s.

Stjæl stilen:

Jeg håber at I også nyder det skønne vejr! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  9. april 2018 den 10:04

  Virkelig flot outfit <3

 • Svar
  Emma
  9. april 2018 den 11:16

  Sikke et fint look! Elsker bukserne 🙂

 • Svar
  Frk Mejer
  9. april 2018 den 12:29

  Hvor ser du bare skøn ud – igen, igen, igen <3

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  9. april 2018 den 13:36

  Er vild med outfittet. Dine slippers er virkelig fine, er de ok i kvaliteten ?

 • Svar
  simone
  10. april 2018 den 7:35

  Fede bukser! <3

 • Skriv kommentar