Fashion Personal

Seneste nyt på bloggen + nyt ur!

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter.

Hey guys <3

De seneste par dage, har budt på sygdom og endeløs træthed. Jeg har bogstaveligtalt boet i min seng, men nu måtte jeg simpelthen til tasterne igen! Der sker i øjeblikket en masse skønne ting for mig og bloggen, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Jeg kan løfte sløret for, at jeg inden længe skal blogge for den fedeste online shop med det skønneste tøj! Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang, og det vil I selvfølgelig kunne læse mere om, når vi først er kommet i gang. Udover dette, er der lækker spons på vej til mig med posten; i går modtog jeg en pakke fra Daniel Wellington det fineste ur + strap.

Dette smukke Classic Petit Melrose 32mm ur, er mit fjerde ur fra Daniel Wellington. Dette understreger måske, hvor oprigtigt, jeg elsker deres ure! Det sidste ur, jeg modtog fra dem, var i deres fine Holiday Bundle hvortil der hørte det fineste armbånd (se uret i mit tidligere indlæg). Daniel Wellington kører i perioden 4. april – 24. april en kampagne, hvor du kan vælge en gratis strap, når du køber et ur på deres hjemmeside! Jeg har valgt den flotte hvide Classic Petite Bondi, som vil se fantastisk ur til sommer, når den første solstråle rammer huden. Ikke nok med denne lækre kampagne, sparer du -15% rabat på din ordre med rabatkoden emilieildstein“.

Hvilken strap kan I bedst lide? Hvid eller rose gold? <3

Btw, ankom mit kørekort i dag med posten – wuhuu! Du kan læse om min køreprøve HER <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  4. april 2018 den 17:40

  Virkelig flot ur og er vild med koncepten at man kan skifte sin rem😍

 • Svar
  simone
  4. april 2018 den 20:46

  Så smukt ur! <3

 • Svar
  Nikki Lund
  5. april 2018 den 15:09

  Super lækkert ur! Synes at de fine remme er så smukke på hver deres måde 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   7. april 2018 den 22:18

   Jeg er helt enig! Kan slet ikke vælge en farvorit <3

 • Svar
  Michelle Elenee
  6. april 2018 den 11:56

  super flot farver og dejlit, at du kan skifte rimen. ❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   7. april 2018 den 22:19

   Det er vildt dejligt! Det skaber nemlig lidt variation <3

  Skriv kommentar