Fashion

Sailor Blazer

Hey guys <3

Hvor blev det gode vejr lige af? Dette billede er taget ved Vejle havn i sidste uge med den smukkeste solnedgang og det skønneste vejr! Dette savner jeg virkelig lige nu, som jeg sidder her og kigger ud på den grå himmel og de våde træer. Så sent som i går, tog jeg i skole med bare arme, bare ben og iført sandaler, men sådan kender vi det danske vejr bedst – omkifteligt!

Mine sædvanlige outfitbilleder er taget i området, hvor jeg bor, men denne gang kørte Marcus og jeg ned på havnen. Dette er faktisk første gang, jeg bliver fotograferet foran en større forsamling, hvilket var en smuule grænseoverskridende. Mange kiggede, da de gik forbi, mens en gruppe unge tyskere ligefrem stoppede op tre meter foran mig (lige bag Marcus), hvor de stod og kiggede på mens der blev taget billeder – akavet, haha! Jeg tvivler på, at der ikke også er bloggere i Tyskland, som poserer midt i det hele? But I don’t know; de kiggede i hvert fald længe.

Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar