Fashion

Ready for the summer?

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Hey guys <3

Det er ikke just sommer her i kære Danmark, men jeg kan alligvel ikke lade være med at glæde mig, og kigge efter lækre outfits til den kommende sommer og ferie. Jeg har fundet nogle vildt lækre og ikke mindst sommerlige jumpsuits og sommerkjoler, som i den grad ville se fantastiske ud, når jeg til sommer, går rundt i den bagende sol. I år byder min sommerferie nemlig på en uge i Italien, inden vi tager en uge på det lækreste Cruise fra Italien. Vi kommer blandt andet til at sejle et smut forbi Bari, Samtorini og andre græske byer inden vi igen sejler mod Venedig.

Jeg glæder mig utrolig meget til, at kunne slappe af i solen med min kæreste i den ene hånd og en drink i den anden, men indtil da må jeg nøjes med tanken. Dette flotte, sommerlige tøj gør dog, at sommeren føles tættere på! De fine jumpsuits og sommerkjoler er fra Eviila.dk og passer perfekt til en dag på stranden eller storbyferie med shopping!

Egyptian Polka Dot Wrapover Playsuit // Delaware Sunflower Cold Shoulder Playsuit // Idaho Check Tie PlaysuitMontana Floral Tie Back Cami Dress // Jersey Baroque Print Belt Shirt Dress // Florida Tropical Bardot PlaysuitMississippi Fruit Ruffle Trim Wrapover Dress // Arkansas Bow Tie Playsuit // Minnesota Sunflower Tie Front Cami Dress

Glæder I jer også til at det bliver sommer? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    simone
    2. april 2018 den 14:13

    Ja jeg glæder mig herre meget til at det bliver ordentligt sommer, og at man kan gå med bare arme! <3

  • Skriv kommentar