Fashion

Ready for Summer

Hey guys <3

Varmen har for alvor ramt kære Danmark og det er fantastisk! Jeg nyder virkelig at kunne lufte benene og suge lidt farve til min blege vinterhud. Nu glæder jeg mig bare utrolig meget til at det endelig bliver rigtig sommer! <3

Jeg købte denne fine nederdel for et par måneder siden, og nu har jeg endelig kunne have den på i det dejlige vejr – skønt! Jeg har også fået luftet mine nyeste sandaler med hæl, som jeg bestemt også er glad for. Ikke nok med bare ben og sandaler; min vinterjakke er nu også blevet skiftet ud med en lækker ruskindsjakke. Man kan i hvert fald godt sige, at jeg er helt klar på sommer og sol i skønne Danmark!Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  20. april 2018 den 8:57

  Virkelig flot outfit <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  20. april 2018 den 10:02

  Ser super godt ud! Og ja den varme her er SÅ velkommen 😀

 • Svar
  Nikki Lund
  20. april 2018 den 18:18

  Lækkert outfit og vildt pæne sandaler! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  kathrine
  20. april 2018 den 18:32

  Virkelig et fint outfit og du ser virkelig godt ud i det! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Frk Mejer
  20. april 2018 den 19:07

  Hvor ser du godt ud. Det er et rigtig flot outfit!

 • Skriv kommentar