Beauty

HiSmile Results

Hey guys <3

Jeg har de sidste seks dage, brugt HiSmile Teeth Whitening Kit hver dag og nu er jeg klar til at vise mit resultat frem. Jeg har glædet mig utrolig meget til at de seks behandlinger var fuldført, og hver aften har jeg glædet mig som et lille barn til at stå op næste morgen og bruge kittet! Nu kan I læse om min oplevelse med HiSmile og se resultatet af de seks behandlinger, som lover hvidere tænder – mindst to nuancer hvidere end udgangspunktet.

Efter første behandling var jeg helt oppe at køre og vildt optimistisk! Jeg kunne fornemme, hvordan mine tænder allerede var blevet mere hvide, men psyken har også spillet en del ind. Skal jeg være ærlig, var jeg nok liidt for optimistisk. Som dagene gik, blev jeg mere og mere skuffet og kunne faktisk ikke se en betydelig forskel. Efter den sidste behandling, sidder jeg med en følelse af tvivl omkring dette produkt… Jeg kan ikke beslutte mig om, hvorvidt jeg faktisk vil anbefale dette produkt til andre. Jeg er skuffet over resultatet, da jeg havde høje forventninger til produktet – alligevel, må jeg indrømme at der er sket en forandring. Mine tænder er ikke “hvide”, men stadig hvidere end de var før behandlingerne. Mit udgangspunkt var “4” på skalaen, som I ser på ovenstående billede. Da nuancerne ligger sig meget op ad hinanden, kan jeg ikke beslutte mig for om resultatet er 2,3 eller stadig 4…Vil jeg anbefale HiSmile?

HiSmile lover op til 8 nuancer hvidere tænder – mindst 2 nuancer. Jeg ser ikke selv den helt store ændring, so in the end Hvis du ønsker en kæmpe forandring, kan jeg ikke anbefale HiSmile, men hvis du derimod ønsker en lille ændring, er dette produkt ok.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  BLOGBYCC
  16. april 2018 den 10:12

  Kan man få fingrene i Crest whitening strips (evt. via. ebay eller amazon) kan jeg KUN anbefale dem!!! <3 De originale er fantastiske og giver meget videre tænder.

 • Svar
  Camilla
  16. april 2018 den 12:53

  Jeg synes umiddelbart ikke det ligner der er nogen forskel, da det nederste billede er lidt lysere end det øverste, men har hør godt om Crest Whitening strips <3

 • Svar
  Nikki Lund
  17. april 2018 den 10:50

  Øv øv, resultatet ser desværre ikke ret meget anderledes ud end det første. :-/
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv kommentar