Beauty

HiSmile: Does it work?

Hey guys <3

I er med garanti stødt på HiSmile på de sociale medier, hvor kendisser viser deres perfekte tandpastesmil frem! Det ser jo for godt ud til at være sandt, og derfor har jeg bestilt et HiSmile kit hjem, så jeg selv kan teste mirakelproduktet. Jeg har i flere år overvejet at bestille deres kit, men hver gang har mine forældre talt mig fra det… Efter nu at have læst samtlige reviews af produktet samt set hundredevis af billeder på nettet, har jeg taget chancen!

Jeg vil den næste uges tid, bruge HiSmile hver dag, så jeg kan vise jer om det ren faktisk virker! Jeg vil give jer min helt ærlige mening om produktet samt vise jer før og efterbilleder af mine tænder. Jeg håber at I er lige så spændte på resultatet, som jeg er! Vi ses på bloggen om en uge, hvor jeg offentligører mine resultater <3

Har du prøvet HiSmile? Skriv endelig en kommentar nederst i indlægget! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Frk Mejer
  10. april 2018 den 17:46

  Har godt nok også set meget om dem, men spændende at se om det virker! <3

 • Svar
  Ea
  10. april 2018 den 19:09

  Jeg har hørt en masse om dem, men jeg må indrømme at jeg er en smule skeptisk overfor om det virker 🙂 jeg glæder mig til at se om det virker!

 • Svar
  Emma Engmark
  10. april 2018 den 19:29

  Jeg er ret spændt på at se om det virker! 😀

 • Svar
  simone
  10. april 2018 den 22:34

  Håber da at det virker! Glæder mig til at se resultatet! <3

 • Svar
  Cathrine Rossen
  11. april 2018 den 11:08

  Jeg har også set dem ALLE steder! Jeg har i flere år, gerne vil afblege mine tænder, men jeg føler ikke for at få det gjort hos tandlægen, da det er ret dyrt og resultatet er minimalt. Jeg har også overvejet at bestille dette kit hjem, men jeg har været lidt i tvivl, om det netop bare er blevet overrated af sponsorerede influencers. Så jeg glæder mig meget til, at se dit resultat 😊

 • Svar
  BLOGBYCC
  11. april 2018 den 11:13

  Jeg glæder mig til at se resultatet, og om du oplever nogen følsomhed i tænderne også.
  Jeg har personligt rigtigt god erfaring med CREST whitening strips, som dog kun fås i USA 🙁 <3

 • Skriv kommentar