Beauty

Hemmeligheden til lange negle

Hey guys <3

Jeg får ofte kommentarer på mine lange negle; alt fra “Det der kan umuligt være dine egne negle…” til “Wow, hvor har du flotte negle!”. Nu er jeg blevet spurgt ind til hemmeligheden bag mine sunde, lange negle, så den kommer her!

Der ligger flere ting til grund for sunde, lange negle. Først og fremmest er det meget individuelt, hvor lange og ikke mindst hurtigt ens negle vokser. Jeg har haft lange negle så længe jeg husker, og mine negle har altid været meget stærke. Det hænder i ny og næ at jeg flækker en negl, men oftest er det blot spidsen af min negl. Dette tager jeg heldigvis ikke så tungt, da mine negle vokser utrolig hurtigt! Men nu til mine bedste tips til sunde, lange negle:

 • Drik en masse vand, så neglene ikke bliver tørre og flækker.
 • Brug en neglefil frem for en neglesaks, da en neglefil er mindre hård mod neglene.
 • Husk også at smøre dine negle ind, når du smører dine hænder ind i håndcreme.
 • Du må IKKE hive neglen af, hvis den flækker. Dette ødelægger vævet i neglen!
 • Brug en neglelakfjerner som indeholder olie, da neglelakfjerner udtørrer neglene.
 • Vær forsigtig med dine negle: Brug ikke dine negle som redskab til at åbne ting, da dette kan føre til at de knækker.

Dette er mine bedste tips, som jeg selv lever efter. Har I andre gode tips til sunde, lange negle? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  kathrine
  27. april 2018 den 10:02

  Det er nogle rigtig gode tips søde! Hvor er dine negle smukke 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Skriv kommentar