Fashion

AMAZING JEWELRY

Dette indlæg er lavet i samarbejde med AMAZING JEWELRY.

Hey guys <3

I fredags postede jeg billeder og videoer på Instagram fra den skønneste fredagsbar hos AMAZING JEWELRY i Vejle. Her fik jeg lækre drinks og de fineste smykker, som I kan se på billederne her. 

AMAZING JEWELRY er et nyopstartet smykkefirma, som har smykker til begge køn og alle aldersgrupper. Deres koncept bygger på, at de er op til 65% billigere end alle andre smykkefirmaer, da de får deres ting direkte fra leverandøren og dermed hopper alle mellemled over. Alle skal have råd til lækre smykker! Alle AMAZING smykker er lavet af .925 sterling sølv, og er ellers belagt med enten 18 karat guld eller rose guld 3 gange.

Jeg går med ringe og øreringe hver dag, så selvfølgelig skulle jeg have mere af den salgs. Da alle mine tidligere smykker er rose gold, var jeg klar til at prøve noget nyt! Jeg har derfor valgt de smukkeste, lange sølvøreringe med små diamantformede Zirkonia sten, som pynter utrolig flot på hverdagen! Til øreringene, skulle der nogle flotte ringe til, så jeg valgte en smuk cross ring med håndsatte Swarowski zirkoner, og en anden rigtig fin ring.Få 100 DKK i rabat på ALT i butikken!

Jeg har i samarbejde med fantastiske @amazingjewelry_vejle lavet et tilbud til mine skønne følgere, hvor I ved fremvisning af dette opslag, får 100kr i rabat på ALT i butikken, uden nogen grænse for mindstepris på smykkerne! Dette gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer. Derudover kører de et lækkert tilbud med 3 smykker for 2’s pris, hvor I også kan få trukket yderligere 100kr fra dette tilbud!

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 30/04/18😘

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  18. april 2018 den 10:04

  Virkelig flotte smykker! <3

 • Svar
  Anne-Mette Højbjerg
  18. april 2018 den 10:13

  Jeg er vild med ringen med de tre sten i. 😀

  – Anne-Mette Højbjerg : http://www.giz-blog.dk

 • Svar
  Emma Engmark
  18. april 2018 den 16:59

  Så flotte ringe!

 • Skriv kommentar