Beauty

The Best Hair Styling Products

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter.

Hey guys <3

I mit tidligere indlæg, hvor jeg viste mit lækre “A Night Out” outfit frem + min nye frisure, lovede jeg at vise jer de produkter som jeg bruger til mit hår. Da jeg er så heldig, at få tilsendt en masse lækre hårprodukter, har jeg efterhånden testet lidt af hvert og jeg har fået nogle absolutte favorit hårstylingsprodukter heriblandt disse skønne produkter fra Toni & Guy, HH Simonsen, Matas og ikke mindst Batiste!

Hårvask Til mine hårvaske bruger jeg disse to produkter fra Tony & Guy: Smooth Definition Shampoo + Conditioner til tørt hår. I denne bidende kulde bliver håret tørt, mister sin glød og bliver ikke mindst besværligt at style.  Håret har derfor brug for intensiv behandling, så det bliver lettere at håndtere. Disse to hårprodukter trænger ind i hårets fibre og tilfører nyt liv til kedelige, tørre længder og indkapsler fugt, som får håret til at skinne fra rod til spids.

Produkterne kan købes i Matas’ butikker eller online her:

Inden stylingInden styling af mit hår, bruger jeg min elskede hårbørste fra HH Simonsen, der efterhånden er blevet en smule slidt efter de mange år jeg har brugt den – heldigvis har jeg to, haha. Hvis jeg skal style mit hår med et glattejern, krøllejern eller lignende, bruger jeg Matas’ varmebeskyttelse som jeg købte på tilbud. Jeg synes at det er en rigtig god varmebeskyttelse til prisen og så dufter den også meget godt.

Skal jeg style mit hår uden et glattejern eller lignende, bruger jeg Toni & Guy Curl Skulpting Spray i håndklædetørt hår for at fremhæve mine naturlige bølger i håret. For at gå helt i detaljer, definerer og skaber produktet stabilitet samt tilfører nyt liv til bølger og krøller i form af en blød, naturlig følelse og et medium hold uden krus.

Produkterne kan købes i Matas’ butikker eller online her:

Efter styling + løsning til fedtet hår!Efter styling af krøller, bruger jeg min favorit styling olie fra HH Simonsen, som dufter helt fantastisk! Den er vildt lækker, at bruge i hårspidserne eller til at køre gennem krøllerne, da olien giver glans og fremhæver hver en krølle. Til at holde på frisuren, slutter jeg af med Toni & Guy Extreme Style Creation Hairspray med ekstrem holdbarhed i håret.

Kender I det med at gå i seng med lækkert hår, og så vågne op med fedtet hovedbånd? Det er en killer, men Batiste Dry Shampoo redder mig altid i disse situationer! Jeg bruger den til mørkt hår, men de fås også til lyst hår. De kan desuden købes i miniversion, så de er lige til at have med i tasken – elsker det! Jeg anbefaler at købe dem i normal, da de er billigere der, men de kan også købes i Matas.

Produkterne kan købes i Matas’ butikker eller online her:

Jeg håber I nød at læse med og at I nu, har fået en masse lækre tips til gode hårprodukter! <3

Hvilke hårprodukter kan I anbefale? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Just Me
    5. marts 2018 den 15:13

    Tak for tips 🙂 Jeg er god til at finde rundt i hudpleje og makeup. Men alt det til håret det er en jungle for mig. Tak for indlægget.

  • Skriv kommentar