Fashion

Store nyheder fra Chiquelle + Outfits!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Chiquelle.com

Hey guys <3

I samarbejde med Chiquelle.com, har jeg fået lov at afsløre de store nyheder som er på vej! Chiquelle er et svensk brand, som sælger alt fra den nyeste fashion til de lækreste tasker, sko og accessories. Jeg er personligt, kæmpe fan af dette svenske brand, som blandt andet står bag den fantastisk, smukke body, som jeg viste frem i et tidligere indlæg. Utrolig mange har spurgt ind til min body, så jeg er kun beæret over nu, at kunne vise endnu mere tøj frem fra Chiquelle.com! I kan se flere detaljer om tøjet længere nede i indlægget, men nu til nyhederne!

Chiquelle er lige nu i fuld gang med at lancere deres helt nye danske online store! Dette betyder, at alt på den nye hjemmeside, under domænet Chiquelle.dk, vil stå med dansk tekst. Ikke nok med dette, har jeg som ambassardør for Chiquelle, fået tildelt en rabatkode til deres online shop, som giver jeg -15% rabat på ALT! Brug rabatkoden NEW15 og spar -15% på hele din ordre indtil d. 04/05/18.

Som brandambassadør for Chiquelle, har jeg blandt andet fået tilsendt denne lækre bluse. Blusen er i min absolut yndlingsfarve, støvet rosa, og kan købes i fire forskellige farver: støvet rosa, støvet gul, sort og kold beige! Den er dejlig blød og så er den vildt fin med perlerne på ærmerne <3

Blusen kan købes her til 249 DKK:

Jeg har også været så heldig at modtage denne fine blondetop, som også kan købes i sort. Denne bluse afskiller sig fra andre blondetoppe, med dens hals og ærmer, som er løstsiddende.

Blusen kan købes her til 299 DKK:

Husk at få -15% rabat på din ordre med rabatkoden NEW15 ! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  28. marts 2018 den 10:39

  Super fine styles du har valgt 🙂
  Er vild med blondeblusen <3

  / Liselotte

 • Svar
  Camilla Sofie
  28. marts 2018 den 14:33

  Jeg misunder dig for, at du tør gå i sådan noget gennemsigtigt blonde noget <3 Det er bare så flot til dig <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   1. april 2018 den 20:09

   Nurgh, tak! Det er bare at springe ud i det❤️

 • Svar
  Satina Wandel
  28. marts 2018 den 18:11

  Ej hvor fedt, at de åbner en dansk webshop! Kender egentlig godt mærket, men det er et af de der brands, man så sådan lidt “glemmer” for mit vedkommende. Så fedt lige at blive mindet om det ifb. med den gode nyhed. Er vild med blondeblusen! <3

  http://nouw.com/satinawandel

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   1. april 2018 den 20:09

   Skønt at du nu har Chiquelle i tankerne igen!❤️

 • Svar
  Camilla
  29. marts 2018 den 10:59

  Virkelig fedt de laver en dansk webshop og er vild med den rosa trøje😍

 • Skriv kommentar