Beauty

Review of BaByliss Sublim’ Touch

Dette indlæg indeholder sponsoreret produkter.

Hey guys <3

Jeg har fået tilsendt Babyliss Sublim’ Touch krøllejern, som jeg har glædet mig rigtig meget til at prøve! Dog var resultat slet ikke som forventet… Her får I min oplevelse med krøllejernet og min ærlige mening om produktet.

Design og kvalitet

Designmæssigt synes jeg, at det er ret sødt med den lyserøde farve. Der få knapper og indstillinger, som gør brugen af krøllejernet meget ligetil. Materialet er i den billige ende, hvilket især kan mærkes på plastikskaftet. Dette gør dog at krøllejernet ikke er særlig tungt, hvilket er en fordel. Selve den varme del af krøllejernet, som skal krølle håret, er meget tyk, da det er en størrelse XL med en diameter på 38 mm.

Brug af krøllejernet

Jeg brændte mine fingre pænt mange gange, da jeg skulle krølle mit hår, da det var svært at få hele hårtotten snoet helt rundt om jernet – not cool. Produktet skal give extra-loose krøller / store bølger i håret. Mit resultat efter 45 minutter, var dog en mega skuffelse. Jeg krøller normalt mit hår med et glattejern på et kvarters tid, men dette tog jo en evighed! Min stakkels kæreste måtte lægge ører til mine mange klager og frustrationer. I kan se resultat her på et billede fra et tidligere outfit shoot:

Min samlede bedømmelse

Jeg synes at designet er rigtig sødt, men der er ingen tvivl om at det er fra den billige prisklasse. Jeg betaler gerne ekstra for god kvalitet, så dette er ikke et produkt jeg selv ville købe. Resultatet af min krøller/bølger, lignede nærmere en rigtig dårlig hårdag… Så alt i alt, er jeg desværre ikke fan.

Har du prøvet dette krøllejern, så skriv gerne din mening om det i kommentaren <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar