Interior

NEW IN: Moderne opslagstavler

Hey guys <3

Det kan til tider være besværligt, men jeg er en af de typer med et behov for, at skrive alting ned: Kommende planer, ting jeg skal huske, for slet ikke at glemme mine TO-DO’s! Før i tiden, skrev jeg alt ned på små postere, som jeg klistrede fast på min dør, men ikke længere. Jeg har fundet de fineste opslagstavler, som pynter utrolig flot på mit værelse. Jeg ELSKER marmor, så selvfølgelig skulle den ene være med marmorprint! Den er af glas, magnetisk og så kan jeg skrive på den med tavletuscher. Den anden opslagstavle, er af træ og ligeledes magnetisk, dog kan den ikke skrives på.

På hjemmesiden, hvor jeg bestilte opslagstavlerne, fandt jeg også en TO-DO blok. Her kan jeg skrive alt det ned, som jeg skal nå i løbet af ugen. Det er virkelig en befrielse, at få et klart overblik over de ting jeg skal nå, og så er der ikke noget mere satisfying end at kunne sætte et flugeben when the deed is done!

Hvad synes i om disse flotte, moderne opslagstavler? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar