Fashion

London Haul

Hey guys <3

I mit tidligere indlæg, kunne I læse om den foregående uge med min klasse i London. Vi har været på studietur, men udover undervisning, har der selvfølgelig været plads til at shoppe lidt. Jeg, som ellers havde aftalt med mig selv ikke at købe noget, endte alligevel med at bruge penge på tøj fra de forskellige butikker på Oxford Street. Jeg har samlet alle mine køb fra London i et lille haul, da I selvfølgelig ikke skal snydes for detaljerne <3

Dette outfit er mit yndsling outfit i dette London haul. Jeg ELSKER disse shorts, som jeg fandt i Zara! De er super søde og vildt fashion. Dette sæt er tiltænkt til sommer og derfor har jeg købt en crop top, så jeg ikke får det for varmt, når jeg skal på cruise i sommerferien ;))

I er garanteret stødt på disse slippers, som stormede frem sidste sommer! Jeg fandt dette par i Primark til kun 5 pund og kunne simpelthen ikke lade være med at tage dem med hjem, haha. De er overraskende behagelige at gå rundt i, og så er det fantastiske arbejdssko!

Det fine tørklæde/bandana fra Louis Vuitton, forelskede jeg mig i i London’s lufthavn. Det var først tiltænkt til at binde om en af mine mange tasker, men jeg har senere fundet ud af, at det er multifunktionelt! På dette billede, kan I se, hvordan det kan bruges som tørklæde om halsen. Marcus var så mega sød, at betale for det, så det er faktisk en gave fra ham <3

Dette outfit skiller sig ud fra det første, med et nyt, lækkert par jeans fra Topshop. For igen at vise, hvordan min Louis Vuitton bandana, kan bruges på forskellige måder, har jeg her valgt at bruge det som bælte. Dette outfit vil ligeledes være perfekt til sommer, men kan også bruges her til foråret med en anden bluse til.

Den sidste nye item fra mit besøg i London, er disse utrolig comfy bukser fra Zara. De syner sorte på dette billede, men er faktisk mørkeblå. Jeg elsker, at de har en lille slids ved anklen og at de kan strammes ind i maven. Jeg er allerede blevet helt afhængig af disse bukser, da de kan bruges til hverdag og som hyggebukser.

LÆS OGSÅ: Alt om min studietur i London

Jeg håber at I kunne lide mit London haul! Husk at læse alt om turen, hvis I ikke allerede har læst det <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  27. marts 2018 den 11:13

  Virkelig fede ting du fik købt <3

 • Svar
  Camilla
  29. marts 2018 den 11:09

  Sikke nogle lækre køb. Det er sådan nogle fede shorts! (:

 • Skriv kommentar