Personal

Hvordan går det med bloggen?

Hey guys <3

Når jeg hilser på venner og bekendte, bliver jeg for det meste mødt med “Hey Emilie! Hvordan går det med bloggen?”, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det gået lidt ned ad bakke her på det seneste. Jeg har være ret passiv på bloggen i forhold til før i tiden, hvilket skyldes nedprioritering og manglende overskud. Som I kan læse i et af mine tidligere indlæg, er jeg netop blevet færdig med at tage kørekort, hvilket har taget rigtig meget af min opmærksomhed. Jeg startede med at tage kørekort tilbage i oktober, men med en trafikulykke og ferie, har kortet været længe undervejs. Nu hvor jeg står med kørekortet i hånden, kan jeg endelig begynde at fokusere mere på bloggen. Det eneste der nu tager min opmærksomhed, er det hårdeste år på gymnasiet, som heldigvis snart er overstået! Der er jo varslet om strejke og lockout på samtlige gymnasier, så det er ikke til at sige om skoleåret er omme inden længe.

Denne uge er jeg på studietur i London, så der kommer ikke de helt lange blogindlæg på bloggen. Derimod, har jeg planer om at poste en masse lækre billeder fra London på Instagram! I kan følge med på min profil @emilieildstein <3

LÆS OGSÅ: Five Outfits for London

Trods min manglende tilstedeværelse her på bloggen er der store nyheder på vej, som jeg glæder mig til at kunne afsløre for jer her på bloggen!

Tusind tak til alle jer, som følger med på bloggen! Det betyder alverden for mig. Stay tuned, og så ses vi i mit næste blogindlæg <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Elenee
  19. marts 2018 den 10:08

  Det tog rigtig lang tid med mit kørekort og var så meget glad da det var overstået. Btw, jeg glæder mig til de støre nyheder som er på vej. Go’ tur til London.

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com/influencer-meet-up-in-aalborg/

 • Svar
  Bettina
  19. marts 2018 den 13:15

  Uh, spændende hvad de store nyheder er.

  God studietur 😊

 • Svar
  Satina Wandel
  19. marts 2018 den 14:04

  Fuldstændig irrelevant kommentar ift. indlægget, men må bare sige, at du simpelthen er så smuk på det billede! <3

  http://nouw.com/satinawandel/

 • Svar
  BLOGBYCC
  19. marts 2018 den 15:37

  Spændende med nyheder, ih! og tillykke med kortet.! <3

 • Skriv kommentar