Fashion

Five Outfits for London

Hey guys <3

På mandag, rejser jeg med min klasse på studietur til London! I dag er derfor blevet brugt på at pakke kuffert og blive helt klar til turen. Normalt, hvis jeg skal ud at rejse nogle få dage, ender jeg med at pakke til en hel måned… derfor har jeg denne gang valgt, at pakke ét outfit til hver af de fem dage, vi er i London. Dette har gjort min kuffert en del lettere i vægt og sikret mig, at jeg ikke får tøjkrise på turen, da jeg har prøvet alle outfits på. Her får I mine 5 outfits til London – I hope you like them! <3

Dag 1 // Afrejse + sightseeingNår jeg skal ud at flyve, foretrækker jeg et behageligt outfit. Disse fine bukser er utrolig behagelige at have på, da det er elastikbukser, og så ser de samtidig mega stylish ud! Jeg har valgt at tage en t-shirt på med min nye, elskede bomber jacket over, så jeg nemt kan tilpasse mig efter temperaturen på flyet. For at spare plads i kufferten, har jeg valgt at rejse i mine dejlige støvler.

Dette outfit er altså super behageligt, og ser samtidig vildt cool ud, så jeg ikke behøver at skifte tøj når vi ankommer til London og skal ud at udforske byen!

Dag 2 // The Globe + turistattraktioner Dagen efter vores ankomst, skal vi blandt andet besøge The Globe, hvor vi skal opføre Romeo og Julie med instruktioner fra en professionel skuespiller – vildt spændende! Derfor har jeg valgt et behageligt outfit, som jeg føler mig godt tilpas i. Samme dag skal vi besøge British Museum og til evensong i Westminister Abbey.

Dag 3 // ShoppingVores tredje dag i London, står blandt andet på Shopping! Derfor har jeg valgt et smart outfit, som er let af tage af og på, når der skal prøves tøj 😉 Derudover, vil jeg iføre mig nogle praktiske sko, som jeg kan gå langt i, og opsætte mit hår, da det sikkert blæser udenfor. I tilfælde af en enkelt solstråle eller to, skal der selvfølgelig være et par solbriller klar i skuldertasken!

Dag 4 // Interkultural dagPå dag fire, skal vi lave nogle forskellige kulturelle opgaver og på besøg i Hindutemplet BAPS Shiri Swaminarayan Mandir, hvilken jeg glæder mig rigtig meget til. I denne anledning, har jeg pakket dette behagelige og ikke mindst varme outfit.

Dag 5 // HjemrejsePå hjemrejsen, tager jeg det samme på som da vi rejste til London. Dog har jeg taget en ekstra sort top med, så jeg ikke skal have den samme på igen.

Ekstra // A Night Out På vores studietur, skal der også være plads til byture samt en tur i Her Majesty’s Theatre. Derfor har jeg også pakket dette lækre sæt! <3

Jeg glæder mig utrolig meget til at rejse, men jeg kommer også til at savne min familie og ikke mindst min skønne kæreste, som btw har sat utrolig lang tid af til at tage disse billeder! Thanks my love <3

– Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

12 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  17. marts 2018 den 18:54

  Rigtig god tur, London er jo så fantastisk! Altid smart at pakke i outfits, så man netop sparer plads (og krisetid, haha) 😀
  Er vild med dag 1 og Night Out <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  simone
  17. marts 2018 den 19:00

  God tur! Jeg pakker også altid outfits når jeg skal rejse, det er altså genialt <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   17. marts 2018 den 23:31

   Tak søde! Dejligt, så er der styr på det❤️

 • Svar
  Camilla
  17. marts 2018 den 20:38

  Rigtig god tur! Og virkelig flotte outfits og super smart at prøve det hjemmefra, så man ikke pakker for meget!😍👌

 • Svar
  Lisevik Foto
  18. marts 2018 den 0:23

  For en AWESOME blogg du hadde og de antrekkene falt jeg virkelig for!

 • Svar
  Johanne
  18. marts 2018 den 11:06

  Du ser super godt ud, og det samme gør alle dine outfits. God tur! Jeg var også selv i London på min studietur – det er en rigtig fed by 🙂

 • Svar
  Frk Mejer
  18. marts 2018 den 19:22

  God tur! Og sikke nogle fine outfits!
  The Globe er en oplevelse i sig selv og London er et skønt sted, pas på med Primark. Man kommer altid til at købe lidt for meget med 🙈❤️

 • Skriv kommentar