Personal

Bestået køreprøve!

Hey guys! <3

Så fik jeg endelig overstået min køreprøve, OG JEG BESTOD – wuhuu! Jeg kan slet ikke få armene ned, for hvor var jeg godt nok nervøs! Jeg kunne næsten ikke spise noget hele dagen i går, jeg havde kvalme og måtte dulme nervøsiteten med en mojito inden aftensmaden. I dag, vågnede jeg en halv time for sent, da mit vækkeur ikke ringede, og så blev jeg da først rigtig presset! Jeg nåede heldigvis at blive klar og gribe mit pas på vej ud af døre inden jeg kørte med min kørelærer fra Rødkilde 08:00. Min køreprøve startede 09:15, og jeg fik det utrolig dårligt minutterne op til prøven. Heldigvis forsvandt nervøsiteten efterhånden, som jeg fik kørt afsted. Da prøven var slut, føltes det som en evighed, inden jeg fik svar! Han brugte lang tid på at fortælle, hvordan det var gået og at jeg nu skal øve mig med mine forældre til jeg fylder 18. Der var nogle småfejl under prøven, men til min store lettelse bestod jeg!

Ved politistationen stod min kæreste klar til at tage imod mig, og det var en glædelig overraskelse! Nu skal jeg bare ud at køre en masse med mine forældre ved min side og Marcus på bagsædet. Jeg glæder mig til den dag jeg fylder 18, så jeg kan prøve at køre med ham alene <3

Jeg er vildt glad og ikke mindst stolt over endelig at have kortet i hus, trods trafikulykken tilbage i december! Har du ikke læst om ulykken, kan du læse om den i mit tidligere indlæg samt min update. Min krop er utrolig udmattet af alle de kræfter, jeg har brugt på at være urolig, så nu glæder jeg mig bare til at komme hjem og fejre det! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar