Fashion

Vintage Fashion

Dette indlæg er betalt af dressthebird.dk

Hey guys <3

Mine sædvanlige fashionindlæg, består af mine nyeste outfits med de nyeste styles. Denne gang, har jeg valgt, at vise noget lidt anderledes frem her på bloggen: Vintage tøj! Jeg har udvalgt mine favorit outfits og accessories til jer, fra den skønneste retro webshop, som jeg håber at I er mindst lige så vilde med som jeg er! <3

Dress the bird er en webshop, som er udsprunget af en stor kærlighed til kjoler – især kjoler i smukke, feminine snit, som typisk blev anvendt i 30’erne, 40’erne og 50’erne. Tøjet på dressthebird.dk er indkøbt fra små udenlandske brands, som du ikke finder i de danske mainstream-butikker. Hos Dress the bird, gør de sig umage for at finde tøj i høj kvalitet med smukke farver og feminine snitmønstre. Tøjet er inspireret af fortiden, men er udvalgt med henblik på at passe ind i nutiden og en almindelig garderobe. Og så er alt tøjet lavet af materialer, som er behagelige at have på.

På denne skønne vintage webshop, lægger de vægt på pasformen, som er afgørende for, om du bliver glad for dit køb. Derfor bliver alt tøjet vist så detaljeret og ærligt som muligt – der bliver f.eks. aldrig sat nåle i ryggen for at få tøjet til at sidde bedre. Passer tøjet ikke, kan du altid ombytte til en anden størrelse eller vare – helt gratis.

Hos Dress the bird, kan du ikke kun fine det fineste vintage tøj. Du kan også finde flotte sko og skønne accessories til at style dit personlige look: alt fra strømpebukser til hårbånd med sløjfer, til fine tasker i de smukkeste farver <3

Køb dit nye lækre retro tøj online hos dressthebird.dk!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Frk Mejer
    23. februar 2018 den 10:17

    Hvor er det nogle lækre items 😍

  • Skriv kommentar