Personal Travelling

Upcoming plans: vacation & family reunion

Hey guys <3

Så blev det endelig dagen, hvor de fleste af os kan gå på vinterferie – wuhuu! Jeg har glædet mig helt vildt til denne ferie, da jeg som sidste år, skal på ferie til Spanien. Sidste år, var jeg med mine forældre i Alicante, som jeg skrev kort om i et tidligere indlæg. Denne gang, går turen til Barcelona, så det bliver en rigtig storbyferie. Jeg foretrækker to typer ferie: storbyferie og badeferie, og kan disse to kombineres, er det den bedste ferie jeg kunne ønske mig!

Jeg har altid set Spanien som mit “andet hjem”, trods at jeg kun er i Spanien et par gange om året. Vejret er uden tvivl bedre end herhjemme i Danmark, hvilket jeg er kæmpe fan af! Noget andet, jeg holder rigtig meget af ved Spanien er deres kultur og deres smukke sprog. Jeg har spank på A-niveau på andet år, så jeg har efterhånden lært en del, men jeg vil rigtig gerne kunne tale flydende spansk, når jeg engang dimitterer fra gymnasiet. Der er ligeledes en helt speciel charme over Spanien og deres enorme gæstfrihed. I fremtiden, håber jeg på at kunne rejse endnu mere til Spanien, og Marcus og jeg har faktisk snakket en del om at flytte til spanien, når vi begge har gennemført vores videregående uddannelse. Hvad tiden bringer, er jo aldrig til at vide, men Spanien er et land jeg altid vil søge hen mod.

Vi rejser afsted allerede i aften, og jeg glæder mig helt vildt til solskin, shopping og spansk kultur, når den er bedst! Vi kommer til at bo meget centralt, så der er ikke langt til de mange seværdigheder, som Barcelona byder på. Jeg har indtil videre arrangeret, at vi skal et smut forbi Sagrada Família, som er en flot men ufærdig kirke. Vi skal også et smut forbi Park Güell, hvor jeg tidligere har været som barn. Hvad vi ellers skal besøge, tager vi som det kommer.

Det bliver desværre en kort ferie, da vi allerede rejser hjem til Danmark igen onsdag aften. Torsdag morgen, skal jeg ud at køre for en af de sidste gange inden min køreprøve, så det bliver rigtig spændende, at se om jeg stadig har styr på det med at køre efter flere ugers pause. Senere på dagen, tager jeg toget til Roskilde, hvor jeg skal bo hos min søster og hendes kæreste i 2 dage. Jeg ser ikke min søster særlig ofte, så det bliver dejligt at se hende, samt deres helt nye lejlighed. Lørdag morgen, står den på arbejde igen, og lørdag aften + hele søndag, vil stå på kærestetid efter en uges adskillelse. Jeg ved at rigtig mange er væk fra deres kæreste meget længere tid end en uge, men der skal virkelig ikke gå længe før jeg savner ham.  Jeg har aldrig lukket et andet menneske ind, som jeg har gjort med ham: mentalt og i min hverdag. Vi bor sammen det meste af tiden, og vores dobbeltseng føles bare alt for stor, når jeg ikke falder i søvn og vågner op ved siden af ham <3

I vil selvfølge blive opdateret med en helt masse feriebilleder på Instagram, så husk at følge med på min profil: emilieildstein 

Til sidst, vil jeg ønske jer alle en rigtig skøn vinterferie! <3

Hvad skal du lave i ferien? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  9. februar 2018 den 9:04

  Det lyder virkelig hyggeligt! Skal selv til Barcelona næste år, så nogle indlæg med tips ville være rigtig dejligt❤️
  Jeg ville ønske jeg skulle ud og rejse, men jeg skal bare hygge med min kæreste, ude at bowle og slappe af

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   9. februar 2018 den 9:35

   Uhh, det vil jeg da overveje! <3
   Det lyder også dejligt søde <3

 • Svar
  Camilla
  9. februar 2018 den 17:59

  Hvor lyder det bare skønt med en ferie i Barcelona! Selv har jeg ikke ferie, da jeg arbejder for mig selv, men jeg har planlagt en lille getaway her i Holland i løbet af næste uge, så en smule ferie har jeg vel (:

 • Svar
  karinalovsmakeup
  9. februar 2018 den 21:28

  Du må have en dejlig ferie 😉

 • Svar
  Freja
  10. februar 2018 den 10:56

  Rigtig god tur til Barcelona! Det er en helt fantastisk by 🙂

 • Skriv kommentar