Beauty

The Secret to an Insta Worthy Tan

Dette indlæg er lavet i samarbejde med bodyskin.care

Hey guys <3

I har med garanti set alle de smukke piger på Instagram, som altid har den perfekte tan! Jeg har selv været ved at dø af misundelse, hver gang en brun insta babe kommer frem på min feature, men ikke længere 😉

Jeg har fået tilsendt den perfekte insta worthy tan på flaske! Jeg har tidligere brugt bodylotion med farve i, men aldrig brugt en rigtig selvbruner i frygt for at blive helt orange eller stribet. Efter at have brugt denne selvbruner, er min frygt helt væk. Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet og ligner en, der har været sydpå i flere uger! Selvbrunere påføres og lades sidde i alt mellem 1-3 timer. Da dette er første gang med selvbruner, startede jeg ud med 1 time og 15 minutter -ish.

Kunne du også tænke dig, at opnå den perfekt solbrune farve uden at rejse til de varme lande, så tag et smut forbi bodyskin.care og find den selvbruner, som passer til netop din hudtype og ønske om farve! Min selvbruner er i farven “Dark Ash”, og kan købes HER.

Husk også at købe en påføringshandske for en jævn påføring uden striber og farvede håndflader!

Følger du mig Instagram? HER bliver du opdateret med de nyeste blogindlæg samt billeder fra min hverdag❤️

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  1. februar 2018 den 17:58

  Lækkert tip! Har ikke set solen i flere uger her i Amsterdam, så jeg kunne godt bruge lidt flydende solskin 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   4. februar 2018 den 11:06

   Solen er også en mangelvare her i Danmark, haha <3

 • Svar
  Emma Engmark
  2. februar 2018 den 18:20

  Sikke en flot farve 🙂 Jeg bruger selv Mascha Vang’s selvbruner, den er virkelig også guld værd!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   4. februar 2018 den 11:08

   Tak! Den har jeg også hørt skulle være rigtig god 😀

  Skriv kommentar