Fashion

OUTFIT: To Cool for School

Hey guys <3

Som lovet i et tidligere indlæg, får I her det første outfit. Jeg har som sagt, fået købt en del nyt tøj, som i alt er blevet til to forskellige outfits. Det næste outfit, kommer på bloggen i næste uge, så stay tuned! <3

Jeg vil beskrive dette outfit som “To Cool for School“, da det er et outfit, lidt ud over det sædvanlige hverdags/skole outfit. Billedet er taget i Barcelona, så jeg kunne lige klare mig med bare ben. Når jeg derimod, skal have nederdel på herhjemme i Danmark, vil jeg klart have nylonstrømper på, så jeg ikke dør af kulde!

Jeg er helt vild med dette outfit, da det er en blanding af noget hyggeligt, noget fint/sofistikeret og noget cool: Den bløde sweater fra Pull and Bear, er vildt dejlig og hyggelig at have på, samtidig med at den holder mig varm. Nederdelen fra Mango, minder ikke om noget jeg tidligere har haft, men da jeg så den, vidste jeg med det samme at den skulle med hjem! Den er vildt fin og sofistikeret, og så viser den lidt former uden at være “too much“. Den lyserøde bomber jacket fra Pull and Bear, kunne jeg simpelthen ikke modstå; den er vildt cool, og så har jeg bare en ting for lyserød… haha. Desuden slap jeg af med kun 75 DKK for den!!

Da jeg stod i kø til kassen i Pull and Bear, faldt jeg over en pakke med de sødeste scrunchies i velour: en mørkeblå og en lyserød. Den lyserøde passer helt perfekt til bomberen, så dem skulle jeg selvfølgelig have med! Solbrillerne fandt jeg i Mango, og de er jo mega nice! Jeg er i hvert fald fan <3

Stjæl stilen:

Jeg håber at I er lige så vilde med dette outfit, som jeg er! I må have en skøn dag derude <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  16. februar 2018 den 8:16

  Hvor er det bare et super fint outfit søde, og hvor er du cool i det :).

  http://www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Svar
  Camilla
  16. februar 2018 den 16:52

  Hvor er det bare et fint outfit, Emilie! Solbrillerne er så fede (:

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   16. februar 2018 den 17:12

   Tak Camilla!☺️ De er vildt fede! Haha😜

 • Svar
  Marie Terese Duhn
  16. februar 2018 den 19:40

  Hvor ser det godt ud 😀 Fed jakke!

 • Svar
  Camilla Schultz
  16. februar 2018 den 20:21

  Flot outfit. Så sød nederdel. Og er vild med solbrillerne

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   17. februar 2018 den 11:47

   Tak! Jeg er også helt vild med solbrillerne☺️

 • Svar
  Frk Mejer
  17. februar 2018 den 9:04

  Du er så fin og jeg elsker det her outfit så meget! <3

 • Skriv kommentar