Fashion

OUTFIT: Olive is the New Black

Hey guys <3

Som lovet, får I her mit andet outfit fra min shoppingtur i Barcelona. Fik du ikke set mit første outfit, kan du finde det lige HER. Mine jeans og støvler er ikke nye, men det er alt andet derimod.

Dette outfit egner sig perfekt til det kommende forår, hvor det forhåbentlig vil være varmt nok med en sweater og en bomber jacket over. Den hurtige læser, har måske opdaget at bomberen virker bekendt? Det er nemlig præcis samme model som den lyserøde, jeg er iført i mit tidligere outfit. Jeg fandt disse to bomber jackets i Pull and Bear, sat ned til kun 75 DKK stykket! Jeg er helt vild med begge farver, så da jeg ikke kunne vælge mellem dem, købte jeg dem begge; alt andet ville da være dumt til den pris!

Mango, fandt jeg denne vildt smukke, olivengrønne sweater. Jeg har i forevejen 100 millioner sweatre, liggende i garderoben, og de har alle det til fælles, at de er grå… Det var altså på tide meget noget farve, så nu måtte det være! Denne olivengrønne farve, passer særligt godt til mørkt år og så matcher den min øjenfarve – what is not to love? Solbrillerne er også købt i Mango, og hang lige ved siden af prøverummene: meget snedigt Mango, så fik I også lige solgt mig et par nye solbriller 😉

Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  21. februar 2018 den 16:01

  Virkelig flot sweater😍

 • Svar
  Nikki Lund
  21. februar 2018 den 21:27

  Sikke et kup på bomber jakken og super lækkert outfit i det hele taget 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  Liselotte / everyday Couture
  21. februar 2018 den 21:40

  Vildt fede billeder!! 😀

 • Skriv kommentar