Fashion

OUTFIT: A Night Out

Hey guys <3

Så blev det tid til et nyt outfit på bloggen! Denne gang har jeg eksperimenteret med et “A Night Out” outfit, som jeg selv er meget tilfreds med. Dette outfit egner sig perfekt til en aften i byen med veninderne, et blog event, en stor fest eller en date med kæresten.

Jeg har intet problem med at vise en smule hud og klæde mig en vovet, og det ligger nok til min personlighed; som jeg tidligere har nævnt på bloggen, er der en jævn grænse mellem fashion og slutty! Med denne smukke blondebody, har jeg skabt et sexet men samtigtig elegant og sofistikeret look, ved at style body’en med en fin blazer. For at tone outfittet en smule ned, har jeg valgt et par almindelige sorte, skinny jeans, som jeg også bruger til hverdag.

Til ethvert af mine outfits, hører mine elskede accessories! Jeg har denne gang iført mig mit højtelskede Gucci bælte, som var min fødselsdagsgave fra min kæreste, mit fine, rose gold ur og armbånd fra Daniel Wellington samt de ringe jeg bruger til hverdag. På fødderne, har jeg mine gode gamle pumps fra Tamaris, som jeg nok aldrig bliver træt af.

Skulle nogle af jer ikke have bemærket det endnu, har jeg da forresten fået pandehår! I vil få et nyt indlæg inden længe, hvor jeg viser jer nogle af de produkter, som jeg bruger til at style mit hår – så stay tuned! <3

Jeg håber at I synes om dette outfit. Skulle I være fristet til selv, at prøve outfittet på, så husk at I altid kan stjæle stilen nederst i hvert outfit indlæg! <3

Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  28. februar 2018 den 9:28

  Virkelig flot outfit 😍

 • Svar
  Frk Mejer
  28. februar 2018 den 10:04

  Det er et virkelig godt outfit og så passer det hår altså for skønt til dig <3

 • Svar
  Nikki Lund
  28. februar 2018 den 10:04

  Din nye frisure klæder dig vildt godt og så er jeg helt vild med den fine bodystocking 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  Emma
  28. februar 2018 den 10:21

  Super lækkert outfit! Og hvor klæder pandehår dig bare godt <3

 • Svar
  Camilla
  28. februar 2018 den 10:23

  Sikke et fint outfit! Er vild med, at det er lidt vovet men alligevel utroligt stilfuldt (:

 • Skriv kommentar