Personal

Mine yndlings caféer

Hey guys <3

Som mange nok har opdaget på min Instagramprofil og Snapchat (emilie_ildstein), er jeg helt vild med cafébesøg! Hver måned sætter jeg mig et mål for, at den kommende måned, vil jeg skære ned på cafébesøg – meeen, jeg har endnu ikke formået at overholde dette endnu, haha. I dette indlæg vil jeg vise jer mine absolut favorit caféer rundt omkring i Danmark. Jeg håber, at I vil få lidt insparation til lækre spisesteder næste gang i besøger Vejle, Aarhus, København og Roskilde.

Hard Rock Café

I har garanteret stødt på en Hard Rock Café et sted i verden, som også holder til i Købenavn ved Tivoli. Første gang jeg spiste på Hard Rock Café, var i Hollywood tilbage i 2015, og mit sidste besøg var i Barcelona denne vinterferie. Begge gange, har jeg bestilt denne lækre kyllingeburger (som de kalder en sandwich…), som har den perfekte størrelse til en som mig. Jeg oplever tit, at jeg ikke kan spise op, når jeg spiser ude, men Hard Rock Café laver de perfekte potioner til folk som mig; så er der også plads til dessert 😉

Café Freunde // Roskilde

I vinterferien besøgte min søster og jeg denne skønne café i Roskilde. Caféen var fyldt op med glade kunder i hvert sofahjørne, og maden var i top! Café Freunde ligger i forlængelse af den hyggeligste lille butik, som sælhger alt hvad hjertet begærer af tøj, sko, boligindretning, planter og søde sager! På billedet fra mit sidste besøg, ser i deres lækre brunchtallerken og deres gode avocadosalat. Denne café kan bestemt anbefales, hvis du opholder dig i Roskilde!

Lido caféen // Vejle

Lido caféen er og vil nok altid være stamstedet! Udover deres mange nachostilbud, laver de den lækreste mad til gode penge. Jeg plejede altid at bestille deres kyllingeburger eller nachos, men lige nu er det avocadosalaten der hitter hos mig! Jeg vil selvfølgelig også nævne deres cocktail som er FANTASTISKE! Hvis du skal have en cocktail i Vejle, er der ingen tvivl om, at den skal nydes på Lido Caféen. Jeg kan klart anbefale deres Mojitos og Strawberry Daiquries 😉

Apollo Bar // København

Denne lille bar/café kan bestemt også anbefales, hvis du skal et smut forbi København. Her fik min bedste veninde og jeg deres skønne blåbær ricotto toast. Jeg er personligt altid en smule skeptisk for at prøve noget nyt, men det var en succes! Vi nød vores mad med en god latte <3

Mackie’s // Aarhus

Sidst jeg var i Aarhus, spiste jeg med mine veninder på Mackie’s for første gang. Vi fik utrolig meget mad for pengene og jeg kunne kun spise halvdelen af det, som lå på min tallerken! Det var en mega skam, da det smagte helt vildt lækkert! Mackie’s kan, med deres lækre mad og de gode omgivelser, anbafales 😉

Café Velvet

Denne hyggelige café er forholdsvis ny i Vejle, men den blev hurtigt ret attraktiv. De laver super lækker mad til lave priser, og så er der 25% studierabat! Jeg valgte at holde fødselsdagbrunch for veninder, kæreste og hele min klasse på Velvet, og det var en rigtig god oplevelse. Deres brunch- og aftensmadsbuffet, kan anbefales til de der elsker god mad i hyggelige omgivelser! Kommer du om eftermiddagen, vil jeg anbefale at købe en af deres lækre milkshakes, som I ser på billedet!

Hvilken café er dit yndlings spisested? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Nikki Lund
  26. februar 2018 den 16:17

  Oh my god. Du har også bare den bedste smag inden for caféer, kan jeg se! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  PiBe
  27. februar 2018 den 17:37

  Thanks so much for the post.Really thank you! Great.

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  27. februar 2018 den 18:24

  Lido caféen er også stamstedet her, men savner virkelig deres cæsar salat på menukortet <3

 • Svar
  Katrine mørk
  27. februar 2018 den 20:10

  Det er godt nok lang tid siden at jeg sidst har været på Lido caféen! Det må jeg prøve næste gang 🙂

 • Skriv kommentar