Interior

Inspiration til boligindretning

Dette indlæg er betalt af Rosen-lund.dk

 1. Kniveholder
 2. Sæbedispenser
 3. The best hot drinks Mug
 4. Eddikeflaske
 5. Pizza tallerken
 6. Glasflaske
 7. Kop med tallerken
 8. Sushi tallerken
 9. Stor opbevaringsglas
 10. Ur

Hey guys <3

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg allerede nu kigger efter ting til Marcus’ og min kommende bolig. Jeg er helt vild med pynteting og boligindretning: alt fra ting til badeværelset til køkkenredskaber! Marcus og jeg har allerede fået købt lidt forskelligt til fremtidigt brug, da jeg simpelthen ikke kan lade være med at falde over ting, som jeg mener vil passe perfekt ind i vores kommende hjem. Der er trods alt kun et år til, haha 😉

Jeg har denne gang, fundet en masse lækre ting til boligen hos Rosen-lund.dk. Jeg har fundet et vildt fint ur, som kan bruges som vækkeur. Jeg tænker at det vil se vildt fint ud på et natbord eller i stuen. Til badeværelset, har jeg fundet en flot sæbedispenser. Det kan være rigtig svært at finde en sæbedispenser, som er stilren, enkel og elegant, som denne. Derfor er jeg helt vild med den, jeg har fundet her!

Til køkkenet har jeg fundet de fineste køkkenredskaber og stel: den sødeste kniveholder med teksten “Cooking with love“, et vildt fint opbevaringsglas til søde sager som cookies eller chokolade, en anderledes vandflase med et indgraveret hus som kan bruges til vand eller lækker hjemmelavet saft, samt et krus til varme drikke med teksten “The best hot drinks in town”. Derudover, har jeg fundet de sødeste tallerkener! En pizzatalleren med teksten “Where there is love there is pizza“, en kaffetallerken med en kaffekop, samt en ret så cool sushi tallerken. Jeg spiser egentlig ikke sushi og har aldrig smagt det, men kæresten vil helt sikkert blive overlykkelig, hvis jeg overrasker ham med sushi på sengen en aften! <3

Alle disse skønne ting til boligen, er fra mærket Riveria Maison. Du kan finde alt fra kollagen, ved at klikke på de forskellige links under billedet <3

Hos Rosen-lund.dk har de et stort udvalg af Riveria Maison.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  8. februar 2018 den 9:14

  Virkelig fede ting <3

 • Svar
  Camilla
  8. februar 2018 den 16:55

  Sikke nogle fine sager. Er ret vild med sushitallerkenen (:

 • Svar
  Camilla Schultz
  8. februar 2018 den 19:20

  Super fine ting

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  8. februar 2018 den 21:26

  Sikke mange fine ting du har fundet <3

 • Skriv kommentar