Fashion

Eviila favorites

Dette indlæg er lavet i samarbejde med eviila.dk

Hey guys <3

Jeg tænker at det efterhånden er et stykke tid siden, at jeg har postet et indlæg med outfit inspiration, så det får I nu! Jeg har denne gang, samlet mine farvoritter fra eviila.dk. Hvis I endnu ikke har hørt om dette brand, vil jeg da lige give jer en lille introduktion: eviila.dk er en nystartet hjemmeside med de nyeste styles som er vildt in! De sælger modetøj til Danmarks skarpeste priser, så alle har råd til at se godt ud! Det er en shop med høj fokus på service og kvalitet, og de ønsker ikke blot at være endnu en webshop, men ønsker at gøre det anderledes og bedre. Hos eviila.dk garanterer de levering imellem 3-5 dage, men ofte modtager du din pakke meget hurtigere. Samtidig tilbyder de helt op til 100 dages fortrydelsesret på alle deres produkter!

Mine favoritter fra hjemmesiden, er blandt andet deres vildt fede bukser, som er vildt moderne lige nu. Jeg er også helt vild med deres bodystockings og bluser; Jeg er især vild med den røde sweater nederst i højre hjørne. Til slut, er jeg helt vild med tracksuit, som ser vildt behageligt ud og fashion på samme tid.

Du får 10% rabat på din første ordre ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev!

Hvilke styles fra eviila.dk er jeres favoritter? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Ea
  5. februar 2018 den 21:05

  Virkelig fine ting du har fundet! Jeg er helt vild med de stribede bukser <3

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  5. februar 2018 den 21:10

  Sikke mange fine ting – jeg er især vild med Aligoté V Neck Jumper 🙂

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   6. februar 2018 den 12:05

   Tak! Den har jeg også planer om at købe, når det bliver en smule varmere 😉

 • Svar
  simone
  6. februar 2018 den 11:12

  Flotte sager! Har selv lige købt nogle af de der bukser man kan knappe op i siden, de er SÅ pæne! <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   6. februar 2018 den 12:07

   Så flotte sager! Uhh, jeg bliver helt misundelig <3

 • Svar
  Camilla Schultz
  6. februar 2018 den 19:48

  Virkelig flotte ting du har udvalgt.

 • Svar
  Camilla
  7. februar 2018 den 11:38

  Er vild med blomster trøjen <3

 • Skriv kommentar