Fashion Personal

CPH Fashion Week // BOOZT Event

Hey guys <3

I onsdags, var jeg til et event i København på Radisson Blu Royal Hotel arrangeret af BOOZT.comDette event blev afholdt i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, som BOOZT.com er officielle sponsorer af. Til eventet, var der mulighed for at opleve fremtiden inden for dansk design, og stifte bekendtskab med de nyeste talenter inden for dansk modedesign. Her mødte vi designerne, havde mulighed for at blive inspirerede, netværk samt få chancen for at vinde skønne præmier. En af præmierne var et gavekort på hele 5.000 kr. til BOOZT.com og en overnatning for 2 på Radisson Blu Royal Hotel .

Modsat de tidligere event, som jeg tidligere har deltaget i, var der denne gang mulighed for at medbringe en +1. Jeg fik lokket min bedste veninde med mig til København, hvor vi havde den hyggeligste dag sammen! Vi tog hele dagen fri for at kunne køre med min far til København allerede kl. 07:00. Da eventet først startede 18:00, havde vi masser af tid til at udforske Københavns gader og være en smule “kulturelle” hahah. Vi fik blandt andet besøgt Amalienborg Slotsplads, strøget, Apollo Bar og PS Bar & Grill. Vejret var desværre ikke med os den dag og hele to paraplyer måtte lade livet efter en 14 km hård og intens kamp mod regnen. Til vores held, havde vi begge pakket en hårkam og det mest nødvendige makeup, så vi ikke lignede to våde og vindblæstemus til eventet, haha. Med de mange influencers, musikken, dans, konkurrencer, aktiviteter og diverse indlæg fløj tiden afsted. Vi listede lige så stille afsted fra eventet lidt over 20:00, hvor min far holdt klar til at køre os hjem igen. Med os ud, fik vi hver en goodie bag hvori der lå en sololie m. glimmer, en parfume, ansigtsrens, rabatkoder til BOOZT.com og Radisson Blu Royal Hotel samt lidt snacks til hjemturen.

Det har været mega skønt med en fridag i storbyen, og et fedt event. På vores venindetur, fik vi selvfølgelig taget en masse billeder, som I kan se her sammen med billederne fra eventet:

http://emilieildstein.dk/wp-content/uploads/sites/3868/2018/02/img_1962.mov

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  MillaWonderland
  3. februar 2018 den 11:06

  Ej hvor sjovt!
  Jeg var også med til eventet! 🙂

 • Svar
  Marie Terese Duhn
  3. februar 2018 den 18:39

  Det ser rigtig hyggeligt og spændende ud!
  Elsker de små champagneskåle <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   4. februar 2018 den 11:05

   Det var det bestemt også!
   Jeg er også helt vildt med dem! <3

  Skriv kommentar