Travelling

Barcelona: Day 4

Hey guys <3

I dag er det vores fjerde dag her i Barcelona, og i morgen rejser vi hjem efter et par skønne dage i storbyen. I dag, har modsat de andre dage, været mere stille og rolig. Vi stod sent op, spiste morgenmad, hvorefte vi gjorde os klar til at komme ud ad døren. Og så gik vi ellers bare stille og roligt mod Katedralen, som I ser her på billedet:Der var utrolig mange turister og skoleelever på udflugt, men det lykkedes mig alligevel, at få mast mig ind foran og få taget et nogenlunde billede, haha. Da vi ikke havde planer om at gå indenfor, fortsatte vi videre ind mod centrum. Vi fik gået rundt i en masse små gader og set lidt andre butikker, end dem vi så i går på vores shoppingtur. Vi faldt blandet andet over en Yves Rocher, hvor vi købte en masse lækre håndcremer og en shampoo. Vi kom også forbi en isbutik, hvor jeg fik den flotteste is! Isen, kan I se længere nede i indlægget.Da mine forældre købte ind til frokost og aftensmad, fik jeg tullet lidt rundt i endnu en tøjforretning, hvor jeg fandt nogle ret så gode køb! Da vi var hjemme i lejligheden igen, fik jeg overtalt mine forældre til at fotografere mig i mine nye outfits.  Billederne vil komme på bloggen en gang denne uge, så stay tuned! <3

Hvad resten af dagen skal gå med, er jeg endnu ikke helt klar over, men lige nu skal jeg bare slappe af og nyde ferien. Måske jeg burde vaske noget af mit nye tøj, meeen det ser jeg lige på <3

Jeg håber at I hygger jer derude, og nyder ferien fuldt ud! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Eline Tychsen
  14. februar 2018 den 10:13

  Smukke billeder – dejlig med en tur væk fra vinterkulden ☺️

 • Svar
  Camilla
  14. februar 2018 den 12:23

  Skønne indlæg om jeres Barcelona tur. Hvad hedder lejligheden i bor i? Jeg skal selv til Barcelona til april.

 • Svar
  Liselotte / everyday Couture
  14. februar 2018 den 14:53

  Smukke billeder, hvor ser det bare helt fantastisk ud! 😀

 • Svar
  Camilla
  14. februar 2018 den 15:28

  Virkelig flot outfit 😍

 • Skriv kommentar