Travelling

Barcelona: Day 3

Hey guys <3

Så blev det dag 3 her i Barcelona. I dag har vejret vist sig fra sin dårlige side, så vi har måtte finde paraplyerne frem. De andre solskinsfyldte dage, har vi været på udflugter til forskellige seværdigheder, men i dag stod den på shopping – wuhuu! Vi har derfor gået fra butik til butik og fra storcenter til storcenter, som i alt blev til knap 7 kilometers vandren!

Der er utrolig mange forretninger i Barcelona, men nøj hvor skal man gå langt mellem hver forretning! Jeg er vant til én lang gågade, hvor forretningerne ligger ret op ad hinanden samt storcentre, hvor hver forretning har sit eget lokale. Her, er der derimod lang afstand fra den ene tøjforretning til den anden, da der imellem de fleste tøjforretningen ligger restauranter, caféer, takeaway og masser af trafikerede veje. Mine fødder er derfor helt smadrede efter kun, at have besøgt tre tøjforretninger og tre storcenter. Vi var btw meget kort tid i hvert storcenter af følgende årsager:

 1. Fordi mine fødder gør ubeskriveligt ondt efter de 50.000 skridt, jeg har gået de sidste tre dage.
 2. Fordi at deres storcentre er indrettet således, at nogle bestemte tøjmærker er fordelt på flere forskellige etager i stedet for det samme sted f.eks. Guess tasker, som var fordelt på alle fire etager. But why?? Desuden var alle mærker bare klasket oven i hinanden, som var der intet system. Så foretrækker jeg altså danske storcentre, hvor alt er organiseret og du ikke er i tvivl om, hvilken butik du står i.

Oven på al den vandren gennem forretninger og storcentre, bliver man altså rigtig sulten. Nu vil jeg gerne lige give alle, som skal til Barcelona en gang i fremtiden, et lille tip med på vejen: Det er næsten umuligt at finde et ledigt bord på deres ellers ufatteligt mange restauranter, omkring frokost- og aftensmadstid. Så gør jer selv den tjeneste, at reservere et bord, hvis I har planer om at spise i byen! <3

Jeg fik heldigvis købt lidt forskelligt på vores lange shoppingtur. Jeg har købt noget the, blandet lidt slik hos Happy Pills, købt en sød lille sæbetallerken til mine smykke samt tøj, solbriller og undertøj. I skal selvfølgelig se det tøj, jeg har købt, men jeg tænker at vente lidt med at vise tøjet frem. I stedet for at ligge tøjet frem på sengen, venter jeg til i morgen, hvor vejret er bedre. Så vil jeg hoppe i mine nye outfits, og vise dem frem på nogle lækre outfitbilleder! <3

Jeg håber, at I nød at læse med. Rigtig god ferie! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  12. februar 2018 den 18:07

  Simpelthen hyggeligt! Og ja, da vi var i Italien var det hele også bare klasket op i hinanden, vil helst have systemer! <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Camilla
  13. februar 2018 den 11:14

  En skam vejret ikke lige var med jer denne dag. Men så er det godt, at shopping for det meste foregår i tørvejr (:

 • Svar
  Satina Wandel
  13. februar 2018 den 13:26

  Og så siger de, at shopping ikke tæller som motion, haha 😉

  http://nouw.com/satinawandel/

 • Svar
  Karin
  17. februar 2018 den 13:00

  Ihhh…. sikke en fin jakke du har på, hvor har du den fra?

 • Skriv kommentar