Travelling

Barcelona: Day 2

Hey guys <3

Så blev det vores anden dag i Barcelona, og min krop kan få alvor mærke, at den ikke er vant til at gå 20.000 skridt om dagen! Fik du ikke læst om min første dag her i Barcelona, kan du læse indlægget HER.

I dag, har vi vandret fra vores lejlighed hele vejen gennem gågaderne med butikker og helt frem til Parc Güell. Det var en noget omfattende tur, da vi gik op ad bakke et meget langt stykke ad vejen. Heldigvis, er der et lille supermarked på hvert gadehjørne, så vi kunne lige tage en lille drikkepause inden vi gik videre. Da vi ankom til parken, måtte vi vente 1,5 timer med at komme ind, da der maks på være 400 mennesker i parken ad gangen. Vi brugte ventetiden på, at gå rundt i skoven omkring parken og på en hyggelig lille café ved siden af indgangen.

Jeg har tidligere været i Parc Güell, da jeg var helt lille. Det eneste jeg huskede derfra, var de meget berømte bænke, som snor sig rundt i parken, så jeg blev meget skuffet da vi endelig blev lukket ind i parken. De havde selvfølgelig valgt at renovere halvdelen af parken og simpelthen bare fjernet en kæmpe del af kunstværket! Altså, hvem gør lige sådan noget, når nu vi er gået flere kilometer derhen? Der var dog stadig én lang bænk tilbage, som alle turisterne havde valgt at slå sig ned på. Det var derfor svært for mig, at tage et billede som jeg kunne vise jer, men I kan måske få en idé om, hvordan den ser ud på billederne her:De andre bygninger var også under renovering, så I får istedet nogle billeder fra haven og den fine trappe:Vi havde altså håbet på en lidt anderledes oplevelse end den vi fik, men jeg fik taget nogle gode billeder til bloggen og Instagram, som hovedsageligt var det jeg kom for. Efter vores besøg i parken, fik vi os en velfortjent is. Jeg fik den lækreste is med ananas og kokos, som er lavet af 100% frugt! Jeg har en kæmpe kærlighed til denne slags is, da man tydeligt kan smage, at der ikke er tilsat noget anden end frisk frugt og søde bær <3Jeg er helt vildt udmattet efter alle de kilometer, som vi er gået de sidste to dage! Mine ankler er ømme og min hæl bløder, but still worth it! Vejret har været rigtig lækkert hele dagen. Så varmt, at jeg endda har fået taget lidt sol på terrassen. Nu vil jeg smutte i bad, så jeg kan gøre mig klar til i aften, hvor vi skal ud at spise. I går spiste vi på en lækker tapasrestaurant, så jeg glæder mig til at se hvor vi skal spise i aften <3

Jeg håber at I nyder ferien! Lad mig endelig vide, hvad I synes om at læse med i min lille feriedagbog! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  11. februar 2018 den 17:51

  Virkelig flotte billeder!😍
  Jeg må helt klart besøge den Park, når jeg skal til Barcelona næste år❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   11. februar 2018 den 19:31

   Tak søde! Så må vi håbe at de er færdige med renoveringen😉❤️

 • Svar
  Ea
  11. februar 2018 den 21:13

  Hvor ser det lækkert ud! <3

 • Skriv kommentar