Travelling

Barcelona: Day 1

Hey guys <3

I dag, var vores første dag i Barcelona og sikke meget vi har fået ud af dagen! Vi har gået byen tynd og det kan bestemt mærkes i fødderne, haha! Derfor tog jeg mig lejligheden til at læne mig tilbage og fortælle jer om min dag <3

Jeg stod som den første af os op allerede 08:30 (hvilket er tideligt, taget i betragtning af, at vi ankom om natten). Mens mine forældre sov videre, fik jeg pakket min kuffert ud og begyndte at gøre mig klar til hvad end der nu ventede os. Jeg har fået et rigtig fint værelse med masser af plads og vores lejlighed er i det hele taget virkelig fin:Min far og jeg, hentede morgenmad i det fedeste supermarked, jeg nogensinde har besøgt! Der var en masse små boder inde i supermarkedet, som solgte en masse lækre ting. Her købte vi blandt andet nogle af de lækre smoothies, som I ser på billedet her:Efter morgenmaden, besluttede vi os for at udforske smukke Barcelona. På de 15 km vi i dag har gået, fik vi set en masse butikker, fløjet med svævebane, besøgt Parc de la Ciutadella, Estadio Olímpico Companys, Parc de Montjuic og til sidst Museu National d’Art de Catalunya. I skal selvfølgelig ikke snydes for oplevelsen, så her får I en masse billeder: Vi nyder det virkelig her i Barcelona, så jeg glæder mig kun til endnu en skøn dag i morgen! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  10. februar 2018 den 20:40

  Det ser virkelig fedt ud! Hvor er din trøje fra og hvad hedder jeres hotel/lejlighed?😍

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   10. februar 2018 den 20:57

   Her er så skønt!❤️
   Min trøje er fra Nelly.com og vi bor i en lejlighed på gaden Rambla de Catalunya, Barcelona❤️

 • Svar
  Camilla Sofie
  11. februar 2018 den 15:00

  Jeg er grøn af misundelse! Jeg vil også på ferie, det er så trist herhjemme med vinteren!

 • Skriv kommentar