Personal

Weekend Reading

Hey guys <3

Så blev det endelig weekend og for mit vedkommene, blevet tid til at sætte sig ned og slappe af efter en lang uge. Jeg startede ugen ud med ondt i maven af voldsom nervøsitet! Tirsdag formiddag, skulle jeg til teoriprøve på politistationen, så hele mandag eftermiddag og aften, havde jeg knoklet for at kunne gøre mit bedste til teoriprøven; hele 15 teoriprøver, havde jeg taget online, og 21:30 sov jeg som en sten. Jeg mindes ikke at have været så nervøs før – ikke engang til mine eksaminer! Heldigvis var mine anstrengelser det hele værd, for JEG BESTOD!! Jeg skal stadig lige have armene ned, da jeg som sagt ikke mindes, at have været så nervøs og presset som til denne teoriprøve, hahah <3

Hvis I også trænger til at sætte jer ned og slappe af med noget god læsning, har jeg samlet nogle af mine tidligere indlæg til jer. I kan finde skønhedstips, fashion indlæg, læse historier fra mit liv og om hvordan du kan tjene nemme penge, samt deltage i debatter, her:

Hvad skal I bruge weekenden på? <3 

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Sofie
  21. januar 2018 den 14:46

  God idé med at lave weekend reading på egne tidligere indlæg!

 • Svar
  Ea
  21. januar 2018 den 20:01

  Jeg kan sagtens forstå nervøsiteten, men så er det jo bare dejligt at det gik godt! Tillykke med prøven 😉

 • Skriv kommentar