Personal

UPDATE: En måned efter ulykken

Hey guys <3

I dag er det præcis en måned siden, jeg blev påkørt bagfra og en del har ændret sig siden. Har du ikke læst om ulykken, kan du stadig nå det i mit tidligere indlæg, hvor jeg beskriver ulykken i detaljer.

Jeg synes først og fremmest at det er utrolig underligt, at have “månedsdag” efter en bilulykke, som jeg bestemt ikke havde set komme. Vi tænker vel allesammen “Det sker ikke for mig.”, men man kan aldrig vide sig sikker! Dette har jeg selv indset efter, at have været involveret i bilulykke, men inden da, havde jeg aldrig forestillet mig at det ren faktisk skulle ske. Med dette vil jeg minde jer om, hvor vigtigt det er at passe på og ikke mindst være opmærksom i trafikken! Min ulykke, er et glimrende eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at være DIG som er skyld i at et trafikuheld hænder.

Siden ulykken, har jeg blandt andet været fraværende fra arbejde, grundet smerter i ryggen. Jeg havde slet ingen smerter i ryggen de første par dage efter ulykken, men disse smerter byggede sig langsomt op. At skulle løfte og bære forholdsvis lette ting, som en lille skuldertaske eller en liter mælk, blev pludselig en smertefuld udfordring. Ligeledes som det at skulle dreje hovedet og sidde stille på en stol i flere timer på gymnasiet.

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg om ulykken, græd jeg utrolig meget de første par dage. Jeg var selvfølgelig glad for, at ulykken ikke var værre end den var, men stadig utrolig ked af de udfordringer, jeg nu står overfor. Siden ulykken har jeg været ude at køre igen og hvis alt går efter planen, skulle jeg gerne have mit kørekort denne måned. Mine smerter i nakken og ryggen er heldigvis aftagende, efter blandt andet massagebehandling, men til tiden kommer smerterne tilbage mellem skulderbladene og ryggen f.eks. når jeg arbejder, løfter eller drejer hovedet gentagende gange f.eks. ved spejl-spejl-skulder.

Jeg håber at smerterne snart forsvinder helt, så jeg kan komme videre efter ulykken! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar