Add

Tjen penge på at shoppe online!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Eovendo.

Hey guys <3

Overskriften kunne sagtens lyde som klassisk clickbait, men tro om igen! Du kan ren faktisk tjene penge på noget, du måske i forvejen gør lidt for ofte – online shopping. Jeg kan selv bruge flere timer på at shoppe – specielt tøj og accessories – online via min iPhone eller computer. Så hvis du alligevel – som mig – kan bruge time efter time på online shopping, kan du da lige så godt tjene penge på det! <3

Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem – Jo mere aktiv du er, desto mere kan du tjene! Du kan udnytte gode tilbud, få vareprøver og rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du vælger at gøre, er der penge at hente hjem. Du kan logge på Eovendo 24 timer i døgnet: på mobil, på web og på tablet, når det passer dig – og hvor det passer dig!

Lige nu kan du eksempelvis få 5% af din ordre fra Nelly.com i bonus, når du handler gennem Eovendo! Hos Nelly.com kan du købe alt fra skønhed og personlig pleje til lækre styles og skønne accessories. Med deres lave priser, vanvittige tilbud og gratis levering (1-2 hverdage) ved køb over blot 200 DKK, er dette det perfekte sted at lede efter dit næste festoutfit. Måske mangler du også en blød sweater til at holde dig varm i kulden? Shop nu og optjen en bonus på 5% af din ordre! 

Hvordan kan dette lade sig gøre?
Eovendo betaler dig for din værdi som forbruger. Annoncørerne betaler nemlig medierne for at få din opmærksomhed – for eksempel, når du møder reklamebudskaber i din hverdag, og skal give din mening til kende. Hos Eovendo synes de, det er rimeligt, at du får din del af betalingen.

4 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Er du endnu ikke overbevist om, at dette ikke blot er fup og spild af tid?  Eovendo har fået mere end 4.000 anmeldelser på Trustpilot, og har fået en samlet vurdering på 4 ud af 5 stjerner! Overbevist nu? <3

Få dobbelt op på din indtjening ved at tilmelde dig gennem mit link: HER!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar