Add Beauty

Sundere og hurtigere voksende hår

Dette indlæg er lavet i samarbejde med The HairLust.

Ønsker du sundere, stærkere og hurtigere voksende hår? Du har garanteret hørt om de meget omtalte Hair Gummies, og nu er The Hairlust kommet op med endnu to fantastiske hårprodukter! Jeg vasker og plejer mit hår i deres nye Shampoo og Conditioner, som dufter helt AMAZING! Sammen med plante- og frugtekstrakter, genopretter HairLust Shampoo & Conditioner hårets glans og hydrering. De naturlige olier fra bl.a. Kokos, avocado og grapefrugt frøolie leverer dyb næring til både hår og hovedbund. Udover det skønne indhold, er jeg helt vild med designet på flaskerne, som er stilfuldt og rigtig girly!

HAIRLUST SHAMPOO

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er designet til hår, der oplever problemer som tørhed og udtynding, som følge af hormonelle ubalancer eller forkert pleje. Denne shampoo er velegnet til både naturligt og farvebehandlet hår, og kan bidrage til at forbedre hårets fugtbalance og udseende.

HAIRLUST CONDITIONER

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner giver fugt og næring til dit hår. Antioxidanter fra vitamin B, C og E hjælper med at beskytte skader fra frie radikaler, plus det høje indhold af proteiner hjælper med at styrke håret, og efterlader det stærkere end nogensinde.

Fordele med HairLust Shampoo & Conditioner

  •    Uden brug af parabener og sulfater
  •    Rig på antioxidanter og gode fedtsyrer
  •    Styrker håret udefra & ind
  •    Reparer tørt, stresset & kruset hår
  •    Beskytter håret fra rod til spids
  •    Lindrer irriteret & kløende hovedbund
  •    Kan fremme sund hårvækst
  •    Giver øjeblikkelige fordele
  •    Skøn kombination á 2 x 250 ml.

Hvem kan bruge produkterne?

HairLust Shampoo & Conditioner er velegnede til alle hårtyper, men er særlig gavnlige for kvinder og mænd, som oplever tørhed eller problemer med at håret knækker.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo anbefales at bruges i kombination med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for bedste resultat.

Anvendelse

Produkterne anvendes på vådt hår og skummes op, så hele håret er dækket. Skyl produktet ud med varmt vand. Når shampooen er skyllet ud, tilføjes HairLust Conditioner. Arbejd produktet ind i hårlokkerne. Lad det sidde i 2-3 minutter, hvorefter produktet skylles ud med varmt vand.

Køb HairLust Shampoo & Conditioner for sundere og hurtigere voksende hår nu!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar