Beauty

Slip af med tør hud + GIVEAWAY

Dette indlæg er lavet i samarbejde med AMAZE Communication.

Hey guys <3

I dette indlæg, vil jeg vise jer nogle af de bedste produkter til at bekæmpe tør hud, samt dele ud af mine bedste tip til at forebygge og slippe af med tør hud. Udover dette, har I også muligheden for at deltage i min giveaway med hele 5 vindere! Der er store chancer for at vinde, så glem ikke at deltage nederst i indlægget eller på Instagram!

AnsigtMine bedste tips til at forebygge tør hud er, at drikke nok med vand, så huden er hydreret. Derudover dette, er det lige så vigtigt, at bruge en god ansigtscreme hver dag.

Står du i den uheldige situation, at dit ansigt er begyndt at skalle fordi huden er så tør, er mit bedste tip fortsat at drikke masser af vand, samt at pleje huden med en fed ansigtscreme. Jeg bruger altid Skin Food fra Weleda de steder, hvor min hud skaller. Den er fantastisk, når man er forkølet og dermed helt tør omkring næsen. Skin Food blev i 2017 kåret til årets hudpleje, og dufter btw fantastisk!

LæberTil at forebygge og ikke mindst bekæmpe tørre læber, er læbepomade den perfekte kur! Et godt tip er, at have en læbepomade på dig, hvor end du er. Jeg har altid en læbepomade liggende i min skoletaske, håndtaske og på mit værelse. Lige nu, bruger jeg disse skønne læbepomade fra eos, som er deres Limited Edition 3-pack Lip Balm. De dufter SÅ skønt og 5 af jer har nu muligheden for, at få tilsendt en pakke med disse tre læbepomader. Læs mere om konkurrencen længere nede i indlægget!

KropVand, vand og atter vand samt en lækker body lotion, er mine beste tips til at forebygge tør hud. Husk at du bør smøre hele kroppen ind i creme, hver gang du har været i bad. Er din hud blevet tør, vil jeg igen anbefale Skin Food, som kan bruges på hele kroppen. Den er særligt god til rigtig tørre fødder efter et lækkert fodbad og en peeling.

Giveaway

I samarbejde med AMAZE, har jeg fået lov at uddele hele 5 stk. af de udsolgte eos Limited Edition 3-Pack Lip Balm til 5 heldige læsere!

Pakken indeholder eos Lip Balm: Sparkling Ginger, Peppermint Mocha og Vanilla Bean.

For at deltage i konkurrencen, skal du gøre følgende:

Konkurrencen slutter søndag d. 4/2. Held og lykke! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Rahbech
  28. januar 2018 den 13:14

  Lækkert indlæg, det er nogle virkelig gode råd du kommer med 😀

  Vil gerne deltage i konkurrencen, hvis jeg kan, selvom jeg allerede følger dig på både facebook og instagram (@camillarahbech) 😀

 • Svar
  Camilla
  28. januar 2018 den 13:41

  Lækre præmier😍
  @camilla_saaugaard

 • Svar
  Ea
  28. januar 2018 den 23:12

  Virkelig lækre præmier!
  @byeabaggejensen

 • Svar
  Sabrina
  30. januar 2018 den 22:30

  Lækker præmie! Min instagram er @sabrinaglud

 • Svar
  Monia
  2. februar 2018 den 21:34

  Ej hvor er det lækkert!🙏 Elsker EOS😍
  @Moniamagdalena

 • Skriv kommentar